Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BISERI' SEZONE

FOTO A mislili smo da smo sve vidjeli: Par na plaži skoknuo pod tuš. No nisu se samo oni kupali

Dalmatinska generacija
30.07.2023.
u 10:07

Bračni par je na jednoj od hrvatskih obala odlučio pod javnim tušem oprati, ni manje ni više, nego svoj skuter

Ovogodišnja turistička sezona donijela je mnoge "bisere" na Jadransko more pa se tako društvenim mrežama proširila snimka starijeg para koji na plaži pod tušem peru - skuter. Video je objavila stranica Dalmatinska generacija uz opis "Odjava", a u pozadinu videa stavljena je pjesma Boris Dvornika Svako naše malo misto. Snimka je prikupila brojne reakcije.

Ljudi nisu oduševljeni prizorom koji je usnimljen na jednoj od hrvatskih plaža. "Onda pitaju zašto se tuševi na plaži naplaćuju...", glasio je prvi komentar. "Pronaći tog pametnog i da ga komunalni redar dobro kazni", bio je drugi komentar. "Da je tuš na kovanice, malo sutra bi ga opra..", zaključio je jedan korisnik.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar AlagaiHora
AlagaiHora
12:32 30.07.2023.

Obraz guma od kotača. Dabogda im sladoled, nepolizan, pa u pjesak!

67
67sb06
13:04 30.07.2023.

Ljudska glupost je bezgranična

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije