Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šlajfa on...

VIDEO Ovaj biser s plaže razbjesnio građane: 'Samo kod nas. To je kad krkani dođu...'

Šlajfanje na plaži
Prometne zgode i nezgode
28.07.2023.
u 09:36

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je snimka kako automobil, mađarskih registracija pokušava izaći iz mora na plaži na Viru dok ima ima prikvačen jet-ski.

Svega smo se nagledali tijekom turističke sezone na našoj obali. Zanimljive snimke stižu svakodnevno s Jadrana, a jedna je ovaj put jako razljutila građane. Naime, na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je snimka kako automobil, mađarskih registracija pokušava izaći iz mora na plaži na Viru dok ima ima prikvačen jet-ski. 

VEZANI ČLANCI:

"Mađari šlajfaju na plaži, Vir", stoji u objavi.

VIDEO Nije vam ovo Balaton: Mađari autom zapeli na šljunčanoj plaži na Viru

Veliki dio pratitelja komentirao je ovu scenu na plaži, a neke su bili poprilično ljuti, Pitaju se gdje je policija i kažu da bi takve trebalo kazniti. "Ovo samo može biti kod nas da krkani dođu s autom na plažu među kupače", stoji u jednom od komentara.

'Pa izgleda da će počet sezona potapljanja automobila', 'Kazniti! S automobilom na plažu?'...nizali su se komentari.

Ključne riječi

Komentara 17

RO
RogaBabaroga
10:09 28.07.2023.

pa jel za to nema novčana kazna da nikome ovo ne padne više ikad na pamet

JO
JovanC
10:13 28.07.2023.

Da to napravi na balatonu platio bi 500 eura kaznu. Ali mi smo slucajna drzava kojom vladaju oni koji je nikad nisu zeljeli i zato je takav nered.

Avatar Svračak
Svračak
21:19 28.07.2023.

Koliko se može vidjeti na tome mjestu je izbetonirano da se može s tim lakim prikolicama pristupiti do mora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije