Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NADAM SE DA JE TO PRVI APRIL'

VIDEO Međimurac pokazao radove u svom mjestu, objava postala viralna: 'Glup i gluplji snimali su u Hrvatskoj'

Autobusno stajalište
Reporter.hr/Screenshot
02.03.2024.
u 11:55

Snimka je brzo postala hit na društvenim mrežama. Skupila je više od 2300 lajkova, ali i gotovo 330 komentara. Na njoj se može vidjeti betonska ploča za buduće autobusno stajalište, no ima jedan problem.

Jedan muškarac iz Međimurja snimio je neobičan primjer lokalne infrastrukture koji je postao viralni hit na internetu. Ispred njegove kuće, tvrdi muškarac, napravljena je betonska ploča koja bi u budućnosti trebala postati autobusno stajalište. Međutim, stajalište je postavljeno nekoliko metara dalje od mjesta gdje autobus zapravo staje, što znači da će putnici morati prošetati do vozila. 

"Dok čovjek misli da je vidio i doživio sve, da ne postoji već niška iznenađenja, dojdeju ti meštri, i gle kak ti pred hižom napraviju, i gle kak ti to napraviju. Gle!", govori Međimurac. "Kad budete čekali autobusa, budete čekali pri meni, a autobus vas bu pobrao jednu hižu dalje. 'Glup i gluplji' sniman je u Hrvatskoj sigurno i to su ovi projektanti snimali, garant", dodaje muškarac dok pokazuje na buduće autobusno stajalište.

Snimka je, inače, najprije objavljena na Facebook profilu Reporter.hr, a brzo je postala hit na društvenim mrežama. Skupila je više od 2300 lajkova, ali i gotovo 330 komentara. Kod nekih komentatora snimka je izazvala nevjericu i smijeh, dok drugi napominju da je moguće da nije bilo drugog načina da se izgradi stajalište.

"Najnormalnija stvar koju viđam u Njemačkoj i Austriji. Napravljena bude streha gdje ima mjesta za nju. Ako pada kiša, čekaš ispod strehe i kad autobus prilazi, prehodaš tih 10 metara i ulaziš u bus. Ne vidim nikakav problem jer bolje pokrov i deset metara od stanice nego bez", piše jedan komentator. "Ja se iskreno nadam da je to samo zafrkancija za prvi april, samo su se dečki malo prije hapili z pripremom", dodaje drugi.

VEZANI ČLANCI:

"Jedino su mogli napraviti čekaonu pri susedu u boravku", "Pa nije mu u dvorištu ili na njegovom. Normalna stvar. Jos nadstrešnica i sve pet!", "Ne vidim nikakav problem, natočim gemišta dok čekam busa", "A što treba, kućicu postaviti na ulaz dvorišta? Prvo reci 'hop' pa skoči", nižu se drugi komentari.

VIDEO Unijeli prometni znak u ZET-ov autobus

Komentara 8

Avatar Zavratnica
Zavratnica
12:03 02.03.2024.

Mislim kako taj Međimurec nije najbistriji, jasno se vidi kako nema prostora za nadstrešnicu kod samog ugibališta, već 5 metara dalje gdje se i radi. Kad bi nadstrešnica bila na samom ugibalištu nekome bi blokirala pristup ulazu u dvorište.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
13:51 02.03.2024.

Ljudima koji čekaju treba neka nadstrešnica. Pa baš se dobro vidi da uopće ne postoji duga mogćnost za neku drugu poziciju. Znači, ovo je sasvim ok kompromis.

HO
homofobic
06:24 03.03.2024.

Nemojmo biti prekriticni prema Medimurcima! Jest ima tu i tam malo unikatnih pojedinaca ali to je rijetkost nije pravilo! Cul sam za Medimurce kaj su odstranili kvockama perje na "bjelom mesu" da pilicima bude lakse cicati ali to je bilo samo jednom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije