Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 67. godini

Preminuo poznati bjelovarski kirurg: Na Badnjak se ozlijedio i pao u komu

Bjelovar: V.d. ravnatelja Op?e bolnice, dr. Davorin Dikli?, napokon dao izjavu
Damir Spehar/PIXSELL
05.07.2023.
u 09:10

Dr. Davorin Diklić preminuo je u 67. godini života u bjelovarskoj Općoj bolnici "Dr. Anđeko Višić"

Poznati bjelovarski kirurg Davorin Diklić preminuo je u utorak, javlja portal Klikni.hr. Abdominalni kirurg, svojedobno i ravnatelj bjelovarske bolnice, teško se ozlijedio na Badnjak prošle godine. Hitno je operiran, no od onda je bio u komi.

Javnosti je poznat po optužbama za nesavjesno liječenje, no sud je sve optužbe odbacio. U prvom suđenju nepravomoćno je oslobođen krivnje, no Županijski sud u Zagrebu prihvatio je žalbu tužiteljstva na presudu i zatražio novi postupak. Novo suđenje opet je održano na Općinskom sudu u Bjelovaru i liječnik je ponovo nepravomoćno oslobođen po svim točkama optužnice.

Diklić je preminuo u 67. godini života u bjelovarskoj Općoj bolnici "Dr. Anđelko Višić". 

Komentara 3

PV
prcko.vita
09:54 05.07.2023.

Očito naše pravosuđe štrajka pa su ga pozvali na sud kod Sv.Petra, kod njega nema mita i korupcije.

ZP
Zabranjen pristup
10:26 05.07.2023.

Poznat i po rakijanju

VL
Vladek37
12:10 05.07.2023.

Bjelovarska bolnica zbog tih alkoholičara je došla na loš glas. Sad imamo par dobrih kirurga među njima su i dvije žene, ali kada ode ta stara garda onda bumo na konju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije