Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen je

VIDEO Incident u Španjolskoj: Uhvatio novinarku za stražnjicu tijekom javljanja uživo

Screenshoot / Twitter
14.09.2023.
u 10:11

"Koliko god želiš pitati s kojeg smo kanala, moraš li me stvarno dirati za stražnjicu? Vodim emisiju uživo i radim", poručila mu je Isa Balado.

Isa Balado u utorak je izvještavala o pljački u Madridu. U jednom trenutku joj je prišao muškarac i dotaknuo njezinu stražnjicu, a kasnije ju je pokušao dodirnuti po glavi. Španjolska policija ga je uhitila te osumnjičila za seksualni napad, a  on je sve zanijekao.

Balado je pokušala nastaviti s javljanjem, ali ju je voditelj Nacho Abad prekinuo i pitao je za navedeni događaj, osnosno "Je li ne netko upravo uhvatio za stražnjicu?", nakon što je ona potvrdno odgovorila on joj je rekao da "snimi idiota". Nakon toga je kamera prikazala novinarku i muškarca koji je stajao pokraj nje smiješeći se.

"Koliko god želiš pitati s kojeg smo kanala, moraš li me stvarno dirati za stražnjicu? Vodim emisiju uživo i radim", poručila mu je Balado, piše BBC. Mediaset Espana, vlasnik kanala, izdao je priopćenje u kojem izražava podršku Balado. Yolanda Díaz, španjolska ministrica rada, također je osudila incident.

POVEZANI ČLANCI:

"Mačizam je ono zbog čega novinari trpe ovakve seksualne napade, a agresori pred kamerama su nepoželjni", napisala je na Twitteru. Još jedan incident je trenutno tema u španjolskom društvo, izazvao ga je Luis Rubiales, bivši predsjednik španjolskog nogometnog saveza poljubivši nogometašicu u usta tijekom proslave naslova.

>> VIDEO Olujni pljuskovi i poplavne prouzročili ogromne štete u Španjolskoj

Komentara 1

ČI
Čife
15:00 14.09.2023.

Samoprozvana moralna policija u Beču: Pretukli tinejdžericu jer nije bila pokrivena .a sad pogodite tko je počinitelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije