Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SINGAPURU

Veliki uspjeh mladih informatičara: Hrvatska osvojila četiri medalje na Međunarodnoj olimpijadi

Hrvatski informatičari osvojili zlatnu, dvije srebrne i brončanu medalju
Foto: Hrvatski savez informatičara
23.09.2020.
u 18:39

Olimpijada učenika srednjih škola u programiranju održala se u Singapuru od 13. do 19. rujna, a natjecatelji su sudjelovali preko interneta.

Mladi hrvatski informatičari osvojili su jednu zlatnu, dvije srebrne i jednu brončanu medalju na 32. međunarodnoj informatičkoj olimpijadi u Singapuru, izvijestio je u srijedu Hrvatski savez informatičara (HSI).

Zlatnu medalju osvojio je Patrick Pavić, srebrne medalje Dorijan Lendvaj i Krešimir Nežmah, a bronca je pripala Martinu Josipu Kocijanu.

Stručni voditelji hrvatske reprezentacije bili su Ivan Paljak i Marin Kišić, dok je organizator bio Krešimir Malnar.

Olimpijada učenika srednjih škola u programiranju održala se u Singapuru od 13. do 19. rujna, a natjecatelji su sudjelovali preko interneta. 

Nastupilo je ukupno 347 natjecatelja iz 87 zemalja.

Komentara 1

BG
Blade_Gunner
06:15 24.09.2020.

Respect! Unatoč sustavu ovakav uspjeh. Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije