Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagykanizsa

Veliki uspjeh mladih hrvatskih informatičara na Srednjoeuropskoj olimpijadi

dorijan
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
29.08.2020.
u 11:38

Osvojili jednu zlatnu, dvije srebrne i jednu brončanu medalju.

Mladi hrvatski informatičari postigli su veliki uspjeh na 27. srednjoeuropskoj informatičkoj olimpijadi koja se od 23. do 29. kolovoza ove godine održala u mađarskoj Nagykanizsi, gdje su osvojili jednu zlatnu, dvije srebrne i jednu brončanu medalju.

Zlatnu medalju osvojio je Dorijan Lendvaj, srebrne medalje Patrick Pavić i Krešimir Nežmah, Martin Josip Kocijan osvojio je brončanu medalju, priopćio je u subotu Hrvatski savez informatičara.

Stručni voditelji reprezentacije bili su Ivan Paljak i Marin Kišić, a odgovorni voditelj i organizator ovog nastupa bio je Krešimir Malnar.

Olimpijada je svečano zatvorena dodjelom medalja, a na ovom međunarodnom natjecanju učenika u programiranju nastupilo je 56 natjecatelja iz 13 zemalja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije