Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BREXIT TOČNO U MINUTU

Velika Britanija izlazi iz EU-a 29. ožujka 2019. u 23 sata

Jean-Claude Juncker i Theresa May
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.11.2017.
u 08:26

Neki britanaski zastupnici brinuli su se da datum provedbe Brexita nije upisan u zakon o istupanju iz EU

Britanska vlada najavila je u petak da će do Brexita doći 29. ožujka 2019. u 23 sata po lokalnom vremenu, a ti će precizni podaci biti uneseni u amandman nacrta zakona o istupanju iz EU-a, koji se trenutno nalazi u izradi u parlamentu.

"Naš amandman jasno ukazuje da će Velika Britanija napustiti Europsku uniju u 23 sata 29. ožujka 2019.", izjavio je u priopćenju ministar nadležan za Brexit David Davis.

Po njegovu ministarstvu, neki zastupnici brinuli su se da datum provedbe Brexita nije upisan u zakon.

"Poslušali smo pripadnike javnosti i parlamenta i unijeli tu promjenu kako bismo izbjegli konfuziju", istaknuo je David Davis.

Jean-Claude Juncker i Theresa May
1/8
Jean-Claude Juncker i Theresa May
1/9

Komentara 16

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
09:26 10.11.2017.

Najbogatija i NajNajNajrazvijenija (KOLINDA ) Hrvatska zamijeniti će ulogu Velike Britanije u EuroSlaviji

AA
aabbcc
09:42 10.11.2017.

Odmah treba poceti pripremati festu za tu priliku !

LU
Lujo123
09:59 10.11.2017.

Da ima u nas pameti šeksa i puisičku bi uhitili i izolirali u nekoj nadležnoj ustanovi, a mi bi slijedili primjer engleza. Pa zna ta nacija ubojica i pljačkaša zakaj begaju, ali naravno to nama budalama nebudu otkrili. Da smo pametni nebi niš ni pitali nego uzmi šešir i begaj iz tog gov*a kaj se naziva EU! Sutra bu kasno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije