Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u SAD-u

Velika bijela psina ubila ženu. Svjedoci: Vrištala je, sve je bilo puno krvi

akvarija
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
29.07.2020.
u 12:18

Dva kajakaša došla su do nesretne žene i izvadila je nakon napada. Stigla je i hitna, no ženi nije bilo spasa.

Julie Holowach (63) napala je velika bijela psina u američkoj saveznoj državi Maine, javlja BBC. Julie je prije napada koji se dogodio blizu otoka Bailey plivala sa svojom kćeri koja je prošla bez ikakvih ozljeda. 

– Čuo sam kako se smije, a onda je samo odjednom počela vrištati i zvati upomoć – ispričao je svjedok Tom Whyte dodajući da je samo nestala ispod površine mora. Još jedan svjedok rekao je za Press Herald da je u vodi bilo puno krvi.

Video: Pala u akvarij s morskim psima

Dva kajakaša došla su do nesretne žene i izvadila je nakon napada. Stigla je i hitna, no ženi nije bilo spasa.

Kako je žena nosila odijelo za plivanje, lokalci pretpostavljaju da ju je morski pas zamijenio za tuljana, što je najčešći uzrok napada na ljude. Otisci zubi na njezinu tijelu potvrdili su kako je riječ o velikoj bijeloj psini, kazao je lokalni dužnosnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije