Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČINAČKO UDRUŽENJE

Velika akcija USKOK-a: Uhićenja u četiri županije i Zagrebu, osumnjičene 34 osobe

Zagreb: Policija na Trgu kralja Tomislava
Antonio Jakus/PIXSELL
19.10.2022.
u 14:53

Navedene radnje provode se na području Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Vukovarsko-srijemske i Požeško slavonske županije te Grada Zagreba

Uskok i osječko-baranjska policija u srijedu su pokrenuli akciju u kojoj su u tijeku uhićenja i pretresi domova i poslovnih prostora 34 osobe osumnjičene za nedozvoljenu trgovinu i zlouporabu droga.

Navedene radnje provode se na području Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Vukovarsko-srijemske i Požeško slavonske županije te Grada Zagreba, a odnose se na više desetaka osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela nedozvoljene trgovine u sastavu zločinačkog udruženja te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja. Predmet istrage je i jedno polje kraj Osijek.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost, priopćili su. U 14 sati počeli su dovoditi ispitanike u USKOK u Osijeku.

Policija dodaje da u realizaciji akcije, koja je rezultat višemjesečnog policijskog rada, sudjeluje oko 150 službenika iz kriminalističke i temeljne policije, kao i iz jedinica specijalne i interventne policije.

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
13:13 19.10.2022.

Dobro je, neki dan su pustili sve pritvorene u akciji tebra oni što su oko 100t kokaina prošvercali i postavljali bombe po Laništu, da ti mirni dečki nakon 9 mjeseci su na slobodi! Hrvatska, zemlja po mjeri kriminalca!

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
13:50 19.10.2022.

Opet se tresu brda. Hoćemo li opet doživjeti masovno rađanje miševa?

MM
Marljivi mrav
13:36 19.10.2022.

Je evo opet "akcije" sportski ribolov uhvati pa pusti! Haha prva liga !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije