Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redizajn

Večernjakov novi portal odgovara na sve zahtjeve modernog interneta

'30.10.2013., Zagreb - U galeriji Lauba odrzana je promocija novog portala vecernji.hr.  Photo: Borna Filic/PIXSELL'
04.11.2013.
u 11:15

Inovativna prezentacija sadržaja kombinira se s pojačanom komunikacijom s čitateljima koji dobivaju priliku sudjelovati u kreiranju sadržaja

Portal Večernjeg lista osvanuo je u novom ruhu! Spoj je tradicije i najmodernije tehnologije te je sada pred vama news portal koji može odgovoriti na sve zahtjeve današnjeg modernog interneta.

- Zaključili smo da Vecernji.hr nije mogao vizualno pružiti sve ono što mi kao redakcija možemo pružiti i sve ono što čitatelji danas traže, kazao je glavni urednik portala Dario Markas koji je  proteklih deset mjeseci vodio projekt redizajna čija je najveća novost responsive tehnologija koja omogućava jednostavan pristup sadržaju sa svih platformi i uređaja.

- Istraživanja su nam pokazala da na portal korisnici dolaze čak 25 posto preko mobilnih uređaja tako da nam je to bio jedan od glavnih ciljeva redizajna, istaknuo je Ivan Jozić, project manager u Styriji.

Osim novih tehnoloških rješenja novi Vecernji.hr donosi kompletan vizualni redizajn. Inovativna prezentacija sadržaja kombinira se s pojačanom komunikacijom s čitateljima koji dobivaju priliku sudjelovati u kreiranju sadržaja.  Posebna je pak novost na medijskom planu VL inicijativa.

- Kroz VL inicijativu čitatelji će moći sudjelovati u kreiranju sadržaja putem svojih članaka, komentara na društvenim mrežama, multimedijom, naglasio je Markas. Sve što čitatelj ima u svojim rukama omogućava mu kreiranje sadržaja.

- Razvijat ćemo priču kroz doprinos naših čitatelja da bi na koncu zajednički došli do konačnog rješenja nekog velikog društvenog problema, najavio je glavni urednik Vecernjeg.hr.

Komentara 1

Avatar Meggi
Meggi
17:09 04.11.2013.

Ništa se tu meni ne sviđa. Sve je nekako raštrkano, prerašireno a svoje komentare treba tražiti jer ne prikažete posljednje nego neke stare. Čini mi se da i nema više komentatora koliko ih je bilo a valjda onda ni čitatelja?! Što vi mislite o tome? Zašto prepravljati nešto što dobro funkcionira?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije