Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštetio tuđu firmu

Uzeo robu u vrijednosti 100.000 kuna, a nije je imao čime platiti

policija
Arhiva VL
14.04.2010.
u 09:44

Zagrepčanin je preuzeo robu u vrijednosti od 98.000 kuna, no nije je platio nego je izdao bjanko zadužnicu koja se nije mogla naplatiti.

ZADAR - Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Zagreba kojeg je kazneno prijavila zbog prijevare u gospodarstvu.

Sumnjiči ga se da je u svojstvu vlasnika i odgovorne osobe jednog trgovačkog poduzeća iz Zagreba 15. srpnja 2008. godine od jednog trgovačkog društva sa zadarskog područja preuzeo robu vrijednu više od 98.000 kuna.

Robu mu, međutim, nije platio, nego je kao instrument osiguranja plaćanja izdao bjanko zadužnicu na iznos od 100.000 kuna, ali ona se nije mogla naplatiti zbog nedostatka novčanih sredstava na žiro-računu.

    

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije