Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spašavali ga vatrogasci

Užas kod Splita: Mladiću šipka probila nogu dok je preskakao ogradu u hotelu

Split: Vatrogasci ugasili požar u stambenoj zgradi
Milan Sabic/PIXSELL
13.06.2023.
u 09:05

Vatrogasci su nakon uspješnog skidanja mladića s ograde omogućili prijevoz do splitske bolnice na daljnje liječenje

Brzom intervencijom pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Podstrana i članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Podstrana", koji su noćas oko 3.30 sati odrezali ogradu, spašen je život mladiću. Vjerojatno se radi o inozemnom državljaninu, mlađem muškarcu, a sve detalje će utvrditi istraga. Sve se dogodilo kod apartmanskog kompleksa "Lavica", uz Jadransku magistralu, kada je mladić preskakao ogradu. Popeo se na visinu, ali nije uspio prijeći metalnu barijeru. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, zapeo je na šipci, okliznuo se i šiljak mu je probio nogu iznad koljena. Ostao je visjeti na ogradi.

VEZANI ČLANCI:

– Izišli smo na teren s dva vozila, navalnim i tehničkim, jer smo trebali izrezati taj dio ograde, ne vadeći metal iz noge ozlijeđenog. Stabilizirali smo ga do dolaska djelatnika hitne medicinske pomoći, u svjesnom stanju je bio – ispričali su detalje jutrošnje intervencije iz JVP-a Podstrana, koji su u ranim satima bili u akciji pomoći stranom državljaninu.

Vatrogasci su nakon uspješnog skidanja mladića s ograde omogućili prijevoz do splitske bolnice na daljnje liječenje.

Video: Dva mlada Hrvata poginula u Njemačkoj: Tek drugo jutro uočen je njihov motor u travi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije