Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to se može vidjeti

Usred rasprave saborski tajnik Miri Bulju isplazio jezik

Ivan Bukarica
Foto: Screenshot
04.10.2018.
u 00:00

Nije lipo beljiti se s jezikom, postoje načini i norme ponašanja, rekao mu je Bulj

Tijekom današnje saborske rasprave tajnik Ivan Bukarica izbeljio se zastupniku Mosta Miri Bulju koji ga je zbog toga i opomenuo.

Bulj je, naime, zatražio povredu poslovnika i rekao da se poziva na članak 33. u kojem se spominje dužnost predsjedavajućeg oko zaštite prava i ispunjenja dužnosti saborskog zastupnika.

Saborom je u tom trenutku zasjedao Furio Radin, a do njega je sjedio tajnik Ivan Bukarica.

– Nađite taj stavak, gospodine Bukarica, znate ga vi, samo vam nije interes to pronaći jer vam Branko Bačić nije dao signal da pronađete ili ne pronađete – rekao mu je Bulj na što mu se ovaj nasmijao i isplazio jezik.

Nije lipo beljiti se s jezikom, postoje načini i norme ponašanja – rekao mu je Bulj.

Kako je to izgledalo možete pogledati u videu nakon šeste minute.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
01:14 04.10.2018.

Ovakav cirkus ne postoji niti u samom cirkusu. Hrpa diletanata je dobila da vodi naciju a nebi bili u staju izvesti psa u setnju jer bi ga izgubili ( ili prodali za par skuda). Zakljucak je neosporan. Politicari su neiskusnii i potkupivi, te neizmjerno pohlepni i korumpirani. Hrvatska je postala kolonija i igraliste stranih mocnika i kriminalaca. Jedini spas je sve sravnati sa zemljom i poceti iznova. Bolesti je uzela previse maha i tesko da ce pacijent biti spasen osim ako ne izmislimo neki super antibiotik.

PP
plavac plavi
02:50 04.10.2018.

Kretenski članak, u stilu Večernjaka!!

Avatar nisam_robot
nisam_robot
09:47 04.10.2018.

Sjecam se plazenja jezika zmijookog premijera 4 najnesposbnije vlade svijeta. Baaaah kako je odvratno bilo vidjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije