Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Moram biti temeljitiji'

Pernar se u sabornici ispričao Ježiću jer ga je optužio za smrt sestara Filipović

Ivan Pernar
Foto: Screenshot
1/5
28.09.2018.
u 14:43

Pernar je to napravio zbog sudske nagodbe s Ježićem temeljem koje mu se morao zbog klevete ispričati u sabornici i na Facebooku te mu je uz to dužan i isplatiti 40 tisuća kuna.

Ivan Pernar iz Živog zida ispričao se danas u sabornici odvjetniku Damiru Ježiću jer ga je optužio da je odgovoran za smrt sestara Filipović iz Rijeke prije gotovo 12 godina u Čavlima, na autocesti Rijeka-Zagreb.

Pernar je to napravio zbog sudske nagodbe s Ježićem temeljem koje mu se morao zbog klevete ispričati u sabornici i na Facebooku te mu je uz to dužan i isplatiti 40 tisuća kuna.

Pogledajte ispriku Ivana Pernara

- Ovim putem želim se javno ispričati Damiru Ježiću jer sam na Facebooku, te na televiziji N1 iznio lažne tvrdnje i lažno ga optužio da je odgovoran za smrt sestara Filipović. Ovaj proces koji je on pokrenuo protiv mene me naučio velikoj životoj lekciji, bez obzira koliko vam ljudi reklo nešto, ne znači da je to istina – poručio je Pernar sa saborske govornice tijekom slobodne rasprave i dodao:

- Često puta se radi o glasinama koje ne moraju biti istinite, odnosno koje mogu biti lažne. Vjerujem da su sad te glasine o Ježiću bile lažne i to sam shvatio tek nakon sudskog procesa. U svom radu kao zastupnik moram biti temeljitiji i uvijek provjeriti što govorim, a nažalost nisam uvijek bio takav.

Pogledajte video - Ivan Pernar govori o izbacivanju

Komentara 22

Avatar siva_sova
siva_sova
16:09 28.09.2018.

mali od gazde vam se smije sa rolexom od 70 000 kn na ruci, saborskim zastupnicima i ministrima digao plaće za 4000 kn, a sirotinji za 40 kn, svi ga mole da digne i ovima sa plačama od 5000 ali on ne želi čuti ali eto pernar je najveći problem i dok se riješimo njega smo švicarska. a da ne pričam dalje nežele napraviti ni jednu reformu, ukinuti ni jedan parafiskalni namet samo dalje potiču iseljavanje i kukaju da oni nisu krivi za ništa...

Avatar ivo587
ivo587
15:45 28.09.2018.

jel platio kazne onima koji su je dobili radi sprečavanja deložacije?

Avatar rubinet
rubinet
16:53 28.09.2018.

Eto kako je krotak kad se udari po lisnici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije