Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilnik u zatvoru

Urlao na majku i očuha: Naučio sam klati i nije mi problem zaklati čovjeka

Zatvor
Foto: Martin Schutt/DPA/PIXSELL
26.03.2019.
u 08:49

Rastavljeni otac troje djece kontinuirano maltretira majku i druge članove obitelji.

Nasilnik T.I. (44), otprije poznat riječkoj policiji, nakon napada na majku i očuha ponovno je završio u zatvoru, a tužiteljstvo zbog brojnih kaznenih djela traži da mu sud izrekne bezuvjetnu zatvorsku kaznu u trajanju dvije godine. 

- Naučio sam klati i nije mi problem zaklati čovjeka - urlao je na majku i očuha 21. veljače kada su nasilje i prijetnje ponovo eskalirale u kući u jednom malom mjestu nedaleko od Rijeke. Naime nasilnik je u rujnu prošle godine pušten iz zatvora, ali je ponovo nastavio istim načinom komuniciranja s majkom i očuhom. Rastavljeni otac troje djece maltretira majku i druge članove obitelji kontinuirano jer po svemu sudeći uzrok nasilja leži i u činjenici da iz njega uglavnom progovara alkohol, piše Novi list.

I te večeri u veljači kad je priprijetio klanjem, napio se, a njegova majka, upravo zbog čestih ispada gnjeva vlastita sina, u automobilu ima uvijek spremnu torbu sa stvarima u slučaju da zbog straha mora pobjeći iz kuće...

Oko 16 sati došao je kući pijan, naknadno mu je izmjereno 1,06 promila alkohola u krvi, pa ponovo nasrnuo na majku, vikao i divljao po stanu, lupao po stolu govoreći joj da je uništila državu koju je on stvorio, 'ubit ću te', nastavio je urlati zbog čega se nesretnica zaključala u toalet čekajući da napusti kuću i tek onda potražila pomoć policije.

Riječ je o nasilniku koji je do sada osuđivan za raznovrsna kaznena djela, između kojih i za prijetnje, dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom, za nasilničko ponašanje te za kaznena djela nanošenje teških tjeslenih ozljeda.

Video: Ulična tučnjava - Ovaj ima tešku ruku: Sam sredio napasnike koji su maltretirali djevojke

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:58 26.03.2019.

A gdje je naučio ?

NE
neda123
09:14 26.03.2019.

odavno je punoljetan stoga, van iz stana, ako je takav....

Avatar Asterix
Asterix
09:23 26.03.2019.

Zar ga sud ne bi trebao ispitati gdje je ispekao zanat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije