Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrubio mu

VIDEO Žestok okršaj: Vozač izašao iz automobila i prijetio da će ga ubiti

Sukob u prometu
Foto: screenshot
19.02.2019.
u 09:50

Nakon prijetnji vozač je pratio čovjeka koji mu je prijetio i sve je prijavio policiji.

U velikim gradovima velik je broj i nesvakidašnjih situacija. U najvećem gradu Kanade jednom vozaču prekipjelo je zbog loše vožnje drugog vozača.

– Voziš kao manijak – vikao je bijesni vozač koji je izašao na križanju iz svog automobila i počeo prijetiti čovjeku koji je sve to snimio.

Iako mu je udarao po vratima automobila, nakon što je napadnuti vozač izašao iz automobila agresivni vozač se smirio i vratio u automobil. Nakon toga napadnuti vozač pratio je napadača te prijavio slučaj policiji.

Autor videa tvrdi da je do sukoba došlo nakon što je vozaču Fiata potrubio jer nije provjerio mrtvi kut.

Poskupjelo gorivo

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:12 19.02.2019.

I meni dođe kad vozim kroz Zagreb da izlupam nekog iza koji mi zasjedne na trubu jer ne poznam taj dio grada. Jednom sam išao pješice i gledam tipa u Volvu u Savskoj (na raskršću s Vukovarskom) kako trubi 500 m nekom tipu koji nije bio iz Zagreba zato što nije krenuo odmah. I lupi ga. Umjesto trube, trebao je pritisnuti kočnicu. I što da mu radiš?

DO
domxerex
11:33 19.02.2019.

Za primjetiti je kako je kod nas u porastu bahatost i nekultura u prometu. Djelomice zbog kućnog odgoja a djelomice kod mlađih vozača u želji za dokazivanjem u javnosti. Najbolje mi je što svi ti likovi nekuda "žure" a u stvari nemaju relani razlog žurbe osim da što prije dođu negdje gdje bi se mogli izvaliti i uz loše pivo pratiti lošu nogometnu utakmicu (kojoj se nerijetko rezultat zna unaprijed). U bosni kažu da se nije Mujo zasro što je ćenifa daleko nego što je kasno krenuo. Zapamtite, hitno rade samo hitna pomoć i vatrogasci!

Avatar maxist
maxist
12:00 19.02.2019.

polože ispit na nekom "gumnu" pa se voze kak im dođe...prednost na silu, žmigavci kaj je to,?? ubacivanje iz trake u traku bez provjere i kad su paralelno........ukratko na njih treba paziti ko na vrtičku djecu u luna parku........Policija to čak nezna niti vidjeti i nikad ne sankcioniraju pogotovo ne "svoga"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije