Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubio zbog 40 dolara

Upucao muškarca na ulici pa se vratio u restoran da dovrši spoj s djevojkom

Eric L. Aguirre
Foto: Houston Police via Twitter
1/3
28.04.2023.
u 22:06

Erick Aguirre (29) otrčao je do svog automobila, uzeo pištolj i krenuo za muškarcem koji ga prijevarom naveo da plati 40 dolara za parking. Nestali su iz vida svjedoka i čuo se pucanj, nakon čega se "opušteno" vratio do automobila s pištoljem u ruci, ispričao je zaposlenik obližnjeg dućana

Nakon što je saznao da je prevarantu platio 40 dolara za parking, muškarac iz Teksasa imenom Erick Aguirre, je ustao od stola restorana u Houstonu gdje je bio na spoju sa ženom i upucao čovjeka koji se pretvarao da mu je posao naplatiti parkiranje. Nakon toga se vratio u restoranu i rekavši kako je "sve u redu" i objasnio da ga je samo uplašio. Aguirre (29) se u četvrtak pojavio na sudu gdje mu se sudi za ubojstvo. 

Nakon što se vratio za stol, par se odlučio promijeniti restoran jer se doimalo da je Aguirreu neugodno, stoji u spisima suda. Žena s kojom je bio je dva dana kasnije kontaktirala policiju nakon što su objavili slike nje i Aguirrea. "Željela je učiniti pravu stvar i reći policiji što zna", objašnjava njen odvjetnik za NBC.

Prema izvještaju policije muškarac im je prišao na parkiralištu blizu restorana i rekao da za parkiranje stoji 20 dolara za svaki auto. Nakon što je platio 40 dolara, Aguirre je od zaposlenika restorana saznao da je prevaren. Zaposlenik obližnjeg dućana policiji je ispričao kako je Aguirre otrčao do svog automobila, uzeo pištolj i krenuo za muškarcem koji ga je prevario. Potom su mu nestali iz vida, ali je čuo pucanj, nakon čega je uočio Aguirrea kako se "opušteno vraća do svog auta s pištoljem u ruci", gdje je oružje i ostavio.  Ozlijeđeni je prevezen u bolnicu, a Aguirre je uhićen ovog tjedna.

VIDEO: Preminuo Jerry Springer, jedna od najkontroverznijih osoba u povijesti televizije

Komentara 3

Avatar Make my day
Make my day
00:52 29.04.2023.

Prekrasna zemlja, prvo pucaju a onda postavljaju pitanja.

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
00:34 29.04.2023.

Eto to su ti žene. Izvede ju van sve učini da makne sve distrakcije da joj posveti punu pažnju i ona napravi šta? Prijavi ga policiji. Baš lijepo.

DU
Deleted user
23:11 28.04.2023.

dobro si je pokojnik naplatio parkiranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije