Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA SLUČAJA

Ukrali posmrtne ostatke iz grobova u Melbourneu: 'Ne isključujemo da se radi o sotonizmu'

Screenshot/Google Maps
02.02.2022.
u 11:17

Oštećeno je i treće grobno mjesto, no radilo se o unaprijed kupljenoj parceli u kojoj nije bilo ljudskih ostataka

Australska policija suočena je s bizarnim krađama koje su se dogodile na groblju u Melbourneu gdje su u dva navrata oskvrnuti grobovi.

Prvi slučaj dogodio se u noći između 27. i 28. siječnja, a drugi slučaj u noći s ponedjeljka na utorak. Lijesovi su se nalazili u mauzolejima na groblju Footscray, javlja Guardian.

Iz grobova su ukradene dvije glave, a da se nešto čudno događa policiji su prijavili prolaznici koji su vidjeli oštećene grobove.

- To je vrlo uznemirujuće za obitelji, očito nisu očekivali da će ova vijest doći od policije. Očekuju da njihovi najmiliji počivaju u miru - rekao je policijski inspektor Ben Jarman.

Dodao je kako nije bilo veza između grobova koji su bili meta lopova. Oštećeno je i treće grobno mjesto, no radilo se o unaprijed kupljenoj parceli u kojoj nije bilo ljudskih ostataka. Policiji nije jasan motiv zločina, no ne isključuju da je povezano sa sotonizmom.

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homophob
16:31 02.02.2022.

Cuo sam da znanstvenici istrazuju lijek protiv svih bolestina koji se pravi iz stanica mozdanog tkiva mrtvaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije