Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA VEČERNJI LIST

Ukrajinski novinar Yevhen Stepanenko analizirao tijek rata u Ukrajini: Ne treba se bojati ovih scenarija

12.03.2022.
u 06:29

Alternativa je da Zapad pristane na Putinove ucjene i počne vršiti pritisak na Ukrajinu da se preda. Takav tijek događaja dovest će do uništenja cjelokupnog međunarodnog sigurnosnog sustava i na kraju će potaknuti nuklearne prijetnje usmjerene na druge

Komentara 15

AL
alzamalo
06:51 12.03.2022.

Rusi se htjeli igrat amera.. daleko je to od modernog ratovanja.. sad nema povratka Putin je spreman i na "zadnju" varijantu ovaj rat je izgubio

DU
Deleted user
06:44 12.03.2022.

Ako je Blitzkrieg - onda je suprotno Blitzfall --- jer fail je engl. jezik i ne ide s njem. riječi bljesak (Blitz). I jest da je njem. osvajačkoj armadi trebalo tj. dana da pokori Ukrajinu, samo što onda na suprotnoj strani nije bilo naoružanja koje gledamo danas na TV ekranima. Zapeli bi i oni da ih se "dohvatilo" dronovima, protuoklopnim lanserima itd.

TA
Tajg
06:53 12.03.2022.

Zašto se u javnim medijima ne forsiraju osobe koje žele mir, prijateljske odnose ovih nesretnih naroda, zabraniti propagandu rata, ne opterećivati stanovništvo sankcijama, spriječiti mehanizam inflacije i podizanja cijena, zabraniti internacionalnu prodaju oružja, stop biološkom oružju nakon ove pandemije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?