Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapljene droge

Uhićeni dileri heroin namijenili riječkom i opatijskom tržištu

heroin (1)
PUZ
23.09.2010.
u 15:58

Kod djevojke iz Preloga pronađeno je 140 grama heroina, a kod mladog Riječanina 48 grama. Oboje su imali i vage za precizno mjerenje.

Zbog posjedovanja 140 grama heroina opatijski policajci uhitili su 25-godišnjakinju iz Preloga, a riječki policajci 25-godišnjaka iz Rijeke kod kojega je pronađeno 48 grama heroina. Djevojka je danas privedena u Istražni centar riječkoga Županijskog suda dok je mladić Županijskome državnom odvjetništvu zbog zloupotrebe opojnih droga prijavljen redovitim putem, bez privođenja sucu.

I kod djevojke iz Preloga koju su policajci zatekli na autobusnom stajalištu u Opatiji i Riječanina kojega je policija zaustavila u Mohorovičićevoj ulici u Rijeci u automobilu Toyota Yaris, osim droge, pronađene su i vage za precizno vaganje što upućuje na namjeru daljnje prodaje na području Opatije i Rijeke. Da je heroin završio na ulici, prodajom bi dileri zaradili najmanje 94 tisuće kuna jer se od količine koja je pronađena moglo napraviti najmanje 940 doza heroina od 0,20 grama po dozi.

U policiji ističu da su ove zapljene, kojima je presječen pokušaj dopreme i distribucije droge na riječkom i opatijskom području, rezultat kontinuiranog rada policajaca iz Odjela kriminaliteta droga PU primorsko-goranske. Dileri su prisiljeni opskrbljivati se izvan Primorsko-goranske županije i u inozemstvu, a krajnji rezultat je da se na primorsko-goranskom području heroin vrlo teško nabavlja, bilo zbog cijene koja je jedna od najviših u državi, bilo zbog dugog vremena nabave te droge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije