Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedozvoljeno posjedovanje

Uhićen Zadranin s 20 grama marihuane, našli mu i dvije poluautomatske puške

Na području Zadra pronađeno ilegalno oružje
PU zadarska
29.09.2021.
u 09:59

Oružje, streljivo te droga su mu oduzeti, a protiv 35-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava

Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za nedozvoljeno posjedovanje oružja i droge.

Naime, jučer tijekom kriminalističkog istraživanja na području Zadra kod njega su pronađene dvije poluautomatske puške, zračna puška koje je nelegalno posjedovao i preko 80 komada raznog streljiva. Također, tom prilikom kod njega je pronađeno i oko 20,9 grama marihuane.

Oružje, streljivo te droga su mu oduzeti, a protiv 35-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, te je prekršajno sankcioniran sukladno zakonskim odredbama iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana kao i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bolnaistina
12:05 29.09.2021.

A Zagrepčanin, sa kilogramom, no to je unuk gđe Kresić. 32 god. L .I.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije