Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠLI I PIŠTOLJ

Kod 33-godišnjeg Vukovarca pronađene razne vrste droga

Ilustracija ovisnosti o kockanju, narkoticima i alkoholu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
27.09.2021.
u 12:58

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela iz Kaznenog zakona RH

Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom iz Vukovara zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

- Temeljem sudskog naloga obavljena je pretraga stana i drugih prostorija u kojima prebiva osumnjičeni gdje su policijski službenici pronašli i oduzeli ukupno 720 grama droge amfetaminskog tipa „speed“, 124 grama halucinogene gljive „Psylocibin“,  593 komada tableta „Ecstasy“, 600 doza LSD-a, 136 grama droge tipa marihuana, 65 grama ketamina, te 398 komada šampona Kamagra, navode iz PU.

Dodaju i kako su tijekom pretrage pronađene i oduzete digitalne vage za mjerenje droge, više mobitela, prijenosna računala, novac u iznosu od više tisuća kuna koji se dovode u vezu s kaznenim djelom, te jedan pištolj s pripadajućim streljivom i više komada raznog streljiva. 

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela iz Kaznenog zakona RH – Neovlaštena proizvodnja  i promet drogama. Protiv osumnjičenika bit će podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.  

>> VIDEO Djevojčica (8) koja je nestala u Njemačkoj nakon godinu dana pronađena u Hrvatskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije