Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

Uhićen kod Kapele Koreničke, krijumčario 59 migranata

Prevozio 59 migranata
Foto: PU ličko-senjska
1/2
17.08.2018.
u 11:38

Policijski službenici Policijske postaje Korenica provode kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim državljaninom Italije zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj

Policijski službenici Policijske postaje Korenica provode kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim državljaninom Italije zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma - istakli su iz policijske uprave ličko senjske. 

- On je jučer upravljao teretnim automobilom talijanske nacionalne oznake, te su ga u Kapeli Koreničkoj zaustavili policijski službenici koji su u tovarnom prostoru zatekli 59 stranih državljana, za koje je utvrđeno da su nezakonito prešli državnu granicu.  On je uhićen i nad njim se provodi krim istraga - istakla je Maja Brozičević glasnogovornica policije. 

Prevozio 59 migranata
1/3

Komentara 4

RI
rightside
13:01 17.08.2018.

kad pocnete sa drasticnijim kaznama,,smanjice se ti "heroji" i nihovi pokusaji,,a samo ih protjeravat,, nista od toga, evo njega ponovo za koji dan,,a npr oduzet vozilo i naplatit od 20-100000 eura globe, i nema pustanja dok se ne plati,,pa da vidim koliko bi ih se opet vracalo,,ma nemamo mi nikog tko moze provodit neki zakon dok plenkovic vodi drzavu i slusa upute eu,, a zivo cudo kako se neke stvari npr u madarskoj mogu sprovest i eu suti,, a kod nas eu stalno ima neke "savjete il prigovore")))))

LA
larala
12:57 17.08.2018.

a, svi migranti su zatražili azil u rh koji ce im naša draga vlada odobriti...njih 59 puta koliko ono eura ce dati eu za njih....i, našoj vladi i politicarima super....a, uz to ce i dalje nastaviti pricati bajke kako hrvatska nece biti hot spot za izbjeglice

DU
Deleted user
13:11 17.08.2018.

U hbt pa to sve zene i djeca, to od rata bjeze ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije