Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lika

Krijumčar migranata iz Srbije bježao policiji pa pao u kanjon dubok 30 metara

policija
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
16.08.2018.
u 10:18

Vozač je hospitaliziran u Općoj bolnici Karlovac, gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne po život

Krijumčar migranata, državljanin Srbije, u kritičnom je stanju nakon što je pokušao pobjeći policiji u Gornjem Vagancu u Lici i nakon što je pao u kanjon dubok oko 30 metara.

Krijumčario je 24 migranta iz Afganistana, Pakistana, Sirije i Irana.

– Nakon što su policijski službenici pokušali zaustaviti kombi srbijanskih nacionalnih oznaka zbog osnovane sumnje da prevozi strane državljane koji su nezakonito prešli državnu granicu, vozač se nije zaustavio. Za njim su krenuli policijski službenici u dva službena policijska vozila s upaljenim plavim rotacijskim svjetlima.

U bijegu je vozilo više puta udarilo u službeno policijsko vozilo i u ogradu uz obiteljsku kuću te je u Drežnik Gradu kod kanjona rijeke Korane – istaknula je Maja Brozičević, glasnogovornica PU ličko-senjske. Nakon udaranja u policijsko vozilo i kuću, vozač kombija iskočio je iz vozila i u bijegu od policijskih službenika pao u kanjon.

– Vozač je hospitaliziran u Općoj bolnici Karlovac, gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne po život. Pregledom tovarnog prostora kombija policijski službenici zatekli su 24 stranih državljana za koje je utvrđeno da su nezakonito prešli državnu granicu te će biti procesuirani sukladno Zakonu o strancima. Kriminalističko istraživanje se nastavlja – istaknuli su u policiji.

>> Pogledajte izjavu hrvatske policije nakon incidenta na slovenskoj granici s migrantom iz Irana

Ključne riječi

Komentara 13

AN
Antiflašist
10:45 16.08.2018.

Na što vi trošite novce zdrravstva.

Avatar tituš
tituš
10:43 16.08.2018.

U ovom slučaju izgleda da je HITNA bila jako brza! Isključiti aparate i u sarkofag i izbaciti preko granice!

Avatar navijač
navijač
12:36 16.08.2018.

Ne znam otkuda im tolika drskost da ne staju i još udaraju u policijska vozila. T o treba početi ubijati , tako je mogao prevoziti i dvije tone eksploziva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije