Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN

Profesor učenicu pozvao u vikendicu, pa je neprimjereno pipkao

pedofilija
Foto: Ilustracija/Davor Plukavec/Pixsell
20.03.2017.
u 17:42

Šokirana djevojka je sve prijavila policiji nakon što je otišla iz profesorove vikendice, pa je ovaj promptno uhićen

Profesor povijesti jedne srednje škole iz okolice Zagreba pritvoren je zbog sumnje da je bludničio nad svojom 16-godišnjom učenicom.

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Kako se
doznaje, učenici koja ga je prijavila osumnjičeni je bio razrednik.

Sve se odvijalo prije par dana, kada je profesor djevojku pozvao u svoju vikendicu. Naime, razred je trebao ići na izlet u Gardeland, a djevojka je prikupljala novac za izlet. Profesor ju je potom pozvao da dođe k njemu, kako bi se oko svega dogovorili.

Djevojka je došla u njegovu vikendicu, a kada je došla u njegovu vikendicu, on ju je nakon nekog vremena počeo neprimjereno dodirivati po tijelu. Šokirana djevojka je sve prijavila policiji  nakon što je otišla iz profesorove vikendice, pa je ovaj promptno uhićen. Neslužbeno se doznaje da je negirao krivnju. 

>> Bludnik uhićen zahvaljujući dojavama građana

>> Osuđen višestruki bludnik Ivan Feltrin: 'u pitanju je oblik blaže mentalne retardacije'

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
18:48 20.03.2017.

Ako se radilo o dogovoru o službenoj stvari, zaštio je ta 16-godišnjakinja pristakla ići u privatnu vikendicu? Zar se to nije moglo obaviti u razredu ili školskoj zbornici, pa bi se izbjeglo to "neprimjereno dodirivanje po tijelu"? Ovako, to zna što je ta klinka očekivala i što se stvarno dogodilo. Istraga slučaja neće biti nimalo laka ako nije bilo svjedoka.

Avatar kravata
kravata
19:18 20.03.2017.

Sve je sumnjivo mozda je profesoru napravljena nepravda.

Avatar nekakav
nekakav
10:46 21.03.2017.

najlakše je sad na profesora navaliti. što ima dijete ići u vikendicu sa profesorom? nju na psihijatriju, roditelje na policiju, pa tek onda vidjeti što je možda profesor radio. i ne kužim izraz neprimjereno pipkanje. kakvo pipkanje djeteta od 16d 16 godina je primjereno onda!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije