Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN
Povratak na članak

Profesor učenicu pozvao u vikendicu, pa je neprimjereno pipkao

Šokirana djevojka je sve prijavila policiji nakon što je otišla iz profesorove vikendice, pa je ovaj promptno uhićen

Komentari 4

DU
Deleted user
18:48 20.03.2017.

Ako se radilo o dogovoru o službenoj stvari, zaštio je ta 16-godišnjakinja pristakla ići u privatnu vikendicu? Zar se to nije moglo obaviti u razredu ili školskoj zbornici, pa bi se izbjeglo to "neprimjereno dodirivanje po tijelu"? Ovako, to zna što je ta klinka očekivala i što se stvarno dogodilo. Istraga slučaja neće biti nimalo laka ako nije bilo svjedoka.

VL
Avatar kravata
kravata
19:18 20.03.2017.

Sve je sumnjivo mozda je profesoru napravljena nepravda.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:46 21.03.2017.

najlakše je sad na profesora navaliti. što ima dijete ići u vikendicu sa profesorom? nju na psihijatriju, roditelje na policiju, pa tek onda vidjeti što je možda profesor radio. i ne kužim izraz neprimjereno pipkanje. kakvo pipkanje djeteta od 16d 16 godina je primjereno onda!?

VL
SU
subara
15:58 21.03.2017.

Za kaj brišete moje komentare?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.