Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON IZLAZAKA

U Trogiru mladić djevojci iz BiH slomio ruku, u Splitu se tukli njemački i francuski turisti

Ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
03.08.2020.
u 12:35

U nedjelju je u Trogiru uhićen 24-godišnjak koji je državljanki Bosne i Hercegovine (24) slomio ruku

Trogirska i splitska policija ovoga su vikenda intervenirali zbog tučnjava mlađih osoba, među kojima i dvije skupine stranih državljana.

Kako je u ponedjeljak izvijestila PU splitsko-dalmatinska, u nedjelju je u Trogiru uhićen 24-godišnjak koji je državljanki Bosne i Hercegovine (24) slomio ruku. U 4,50 sati na Obali bana Berislavića 24-godišnjak je zajedno s 30-godišnjim njemačkim državljaninom počeo verbalni sukob s 24-godišnjom bosanskom državljankom nakon čega je djevojku gurnuo, a ona je pri padu slomila ruku.

U policiji napominju da je protiv 24-godišnjaka zbog nanošenje teške ozljede podnesena kaznena prijava mjerodavnome državnom odvjetništvu, a zbog remećenja javnog reda i mira, protiv njemačkog državljanina podnesen je optužni prijedlog mjerodavnome općinskom prekršajnom sudu.

U subotu nešto prije šest sati na Obali kneza Domagoja u Splitu potukli su se njemački i francuski turisti koji su se vraćali iz noćnog izlaska. U tom je sukobu teško ozlijeđen 18-godišni njemački državljanin, koji je zadržan na liječenju u splitskome KBC-u, a kriminalističko istraživanje traje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije