Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijavio sin

U staričinoj kući policija pronašla automatsku pušku i streljivo

oružje (1)
Goran Kovačić/Pixsell
28.12.2012.
u 09:54

Savjesni građanin iz Orahovice prijavio se za dragovoljnu predaju oružja koje je pronašao u kući pokojne majke

Policiji se javio muškarac koji živi na području grada Orahovice kako bi dragovoljno  predao oružje. Naime, policiji je rekao da je u kući u kojoj je živjela njegova pokojna majka pronašao automatsku pušku i streljivo za koje nije znao da se nalaze kod nje. 

Nakon što su policijski službenici došli na kućnu adresu na koju ih je poslao muškarac, pronašli su automatsku pušku, četiri spremnika streljiva i 111 komada pripadajućeg puščanog streljiva. Policija poručuje građanima da slijede primjer ovog savjesnog i odgovornog građanina kako bi spriječili bilo kakvu mogućnost opasnosti koju nestručno rukovanje oružjem može izazvati.

>>'Ima li vaš susjed oružje? Provjerite na detaljnoj karti'

Ključne riječi

Komentara 2

KV
kviki111
16:29 28.12.2012.

Jednom je Viktor Ivančić glavni urednik legendarnog "Feral Tribune-a" rekao: "Hrvat bez kalašnjikova je kao govno na kiši"

PA
partizancina
10:44 28.12.2012.

a zar to nije blizu onoga podrucja di je prije par dana drug precednik otkrio spomenik neduzno poginulim mjestanima za vrijeme domovinskog rata ....ma tko to veli da ne ...bili su oni do zuba naoruzani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije