Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN MUŠKARAC

Zločin u Ivancu: Pronašli tijelo žene (70), policija za ubojstvo sumnjiči sina

Ivanec: Zgrada u kojoj je ubijena 70-godišnjakinja
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
12.03.2023.
u 16:22

Jedna je osoba uhićena zbog sumnje da je počinila teško ubojstvo u Varaždinskoj županiji

Policijska postaja Ivanec zaprimila je dojavu o pronalasku mrtvog ženskog tijela u stanu u Ivancu. Dojavu o pronađenom mrtvom tijelu policija je dobila jučer oko 20 sati.  Utvrđeno je da radi o tijelu 70-godišnje žene. Očevid na mjestu događaja proveo je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu koji je zbog sumnje da žena nije preminula prirodnom smrću naložio provođenje obdukcije koja je potvrdila da je preminula nasilnom smrću.

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u Policijsku upravu varaždinsku privedena je jedna osoba - kažu u policiji. Prema pričanju mještana Ivanca, ubojstvo se dogodilo u jednoj od dviju zgrada preko Doma zdravlja. Neslužbeno se govori da je sin ubio majku.

 

Ključne riječi

Komentara 2

KV
kvasac
18:04 12.03.2023.

Pouka roditeljima, djedovima i bakama... Otjerajte ih čim prohodaju i progovore. Ili odite od njih što dalje. Ovako će parazitirati, čekati da doslovno odapnete, da mogu prodati što ste stekli, sebi nešto kupiti, i to ekipi prikazati kao svoj uspjeh.

NO
Nostromo
17:24 12.03.2023.

Strašno i prežalosno, ubiješ onoga koji ti je podario život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije