Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

U prometnoj nesreći pokraj Sotina poginuo 45-godišnji Vukovarac

nesreća (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
07.06.2011.
u 16:13

U policiji ne navode kako se dogodila nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i teretno vozilo

Jedna je osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila danas nešto prije 14 sati na županijskoj cesti između Sotina i Tovarnika. Prema policijskom priopćenju u prometnoj nesreći sudjelovala su dva vozila, osobni automobil Cady vukovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnji vozač i teretni automobil s priključnim vozilom zagrebačkih oznaka kojim je upravljao 32-godišnji vozač.

Iz policije navode da je u prometnoj nesreći smrtno stradao 45-godišnji Vukovarac, vozač osobnog vozila, ne navodeći što je prouzročilo nesreću. Radi očevida na mjestu događaja, kamo je izašao i istražni sudac, cesta između Sotina i Tovarnika zatvorena je za sav promet.

Neslužbeno doznajemo da je poginuo Stanislav Rora, jedan od suvlasnika i bivši direktor Veterinarske stanice Vukovar. Rora je, kako doznajemo, išao po jednog od djelatnika da bi ga odvezao na posao. Uskoro je trebao na godišnji odmor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije