43 23°C

VIP izdvaja za Vas

 • Deleted user:

  Budu svi dosli kod nas. Ne brinite. Ovi sto kazu da im je 16 a izgledaju kao da im je 36, ovi sto su radili k'o strucnjaci a ne sjecaju se ni imena ni grada, rijeke ni firme, bolesni, sumnjivi ... prikaži još! itd. Bude to sve kod nas zavrsilo u hotelskom smjestaju i/ili sa srcedrapajucim pricama na naslovnici nekog portala.

 • Deleted user:

  Očekujem reakciju Soroša i ' neovisnih ' medija sa huškackim tekstovima ustaše ,nacisti ,kamenjari ,neobrazovani,konzervativni i slične 'objektivne ' poštapalice

 • Avatar anticenzura
  anticenzura:

  Kakve izbjeglice? Zar je netko tako blesav da misli da ce mu muskarcine sto bi mogle volu rep iscupati, i sto su pobjegli iz svojih zemalja, raditi nesto, stvarati i postovati njihovu drzavu? Pa da oni misle sto raditi, radili ... prikaži još! bi u svojoj zemlji, ne bi rusili drzavu narodu, i podrzavali glavosjece sto napadaju pristojnoga Predsjednika Bashara al-Assada sto im je omogucio pristojan zivot i mir medju narodima na tim prostorima. Ne zanima njih posao, nego uzjasiti tudjem narodu na grbacu, dopeljati svoje brojcane obitelji i siriti vjerski fanatizam po Europi. Svi pristojni i radisni gradjani su ostali braniti svoga legitimnog Predsjednika i svoje familije i svoju zemlju, a samo razbojnici i neradnici su pobjegli. Da je pao Assad, onda bi mi imali inzinjere i radisne ljude u izbjeglistvu, a banditi bi ostali sa fundamentalistima pljackati zemlju narodu. Ovako nemaju sta krasti, moraju opet raditi, zato su pobjgeli da ih tudji porezni obveznici uzdrzavaju.

Još iz rubrike Vijesti

Vatreni
Uspjeh

Promotivne aktivnosti HTZ-a u nekoliko sati vidjelo više milijuna ljudi diljem svijeta

Policija
TEŠKE OZLIJEDE

Nakon finala u Bibinjama pretučena dva Austrijanca

3
Hitna pomoć
ZADAR

Požalili se na uslugu u ugostiteljskom objektu pa pretučeni, Nijemcu slomio potkoljenicu!?

10