Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isti problem

U Japanu ubijaju zatvorenike kao nikad prije

Shinzo Abe
Foto: Reuters (Ilustracija)
12.12.2013.
u 21:25

Kažu im da će kazna biti izvršena malo prije smaknuća, a njihove odvjetnike i obitelji obavijeste tek nakon izvršenja

U Japanu je jučer smaknuto još dvoje zatvorenika u novom valu pogubljenja, objavili su japanski mediji, čime je broj smaknutih, otkad je prije godinu dana na vlast došao premijer Shinzo Abe, porastao na osam.

Zatvorenicima kažu da će kazna biti izvršena malo prije smaknuća, a njihove odvjetnike i obitelji obavijeste tek nakon izvršenja kazne.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
22:06 12.12.2013.

Ja mislim da samo Bog ima pravo oduzeti zivot.

AA
aabbcc
22:07 12.12.2013.

Mora da su se prestali samokaznjavati, ubijati sami iz straha za kasnjenje na posao, neizvrsavanja na vrijeme radnih zadataka prema Gazdama i gospodarima zivota...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije