Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samoubojstvo

U Italiji se ubili supružnici, smrt posvetili Berlusconiju

Dominik Straga
Foto: Goran Kovačić
1/2
17.01.2012.
u 23:34

Par je usred ekonomske krize ostao bez kuće i posla pa su se odlučili na samoubojstvo

Salvadore De Salvo (64) i njegova supruga Antonia Azzolini (69)  ubili su se 8. siječnja, a svoju su smrt posvetili bivšem talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju, piše Daily Mail. Par je, naime, usred ekonomske krize ostao bez kuće i posla pa su se odlučili na samoubojstvo.

Supružnici su nekoliko puta pisali Berlusconiju i lokalnim vlastima od kojih su tražili pomoć. Kako su godinama živjeli na rubu siromaštva, odlučili su zajedno okončati svoj život.

Tjedan dana prije nego što su počinili samoubojstvo poslali su pismo bivšem premijeru u kojem su mu napisali da će iz novina saznati s kakvim dostojanstvom umiru ljudi kojima se gadi licemjerje i okrutnost političara.

Samoubojstvo su počinili u nedjelju. Rezervirali su hotelsku sobu u Bariju te se ondje predozirali lijekovima. Žena je odmah preminula, a muškarac je otišao na plažu i ušao u more. Mrtvog ga je pronašao jedan ribar.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar bat 555
bat 555
07:08 18.01.2012.

Samo ne nadu polagat u političare. Kao što se keramičar ući da bi bio dobar u svom poslu, tako se i političari uće za svoj. I jedan i drugi to rade radi sebe a ne radi drugih.

Avatar flegmatik
flegmatik
06:03 18.01.2012.

Silvio nece ni trepnuti zbog njih.

PO
posluzitelj
09:24 18.01.2012.

Hotelsku sobu nisu mogli rezervirati ako nisu imali novaca. Desilo im se ono najgore, im\'o pa nem\'o.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije