Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štitio je obitelj

Trump: Daniels nije bila plaćena novcem iz kampanje

Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
04.05.2018.
u 00:15

Njezin odvjetnik Michael Avenatti rekao je za MSNBC da se Trump novom izjavom izložio mogućnosti još jedne tužbe zbog klevete

Američki predsjednik Donald Trump rekao je u četvrtak da novac iz njegove predsjedničke kampanje nije bio korišten za isplatu porno glumici Stormy Daniels, prvi put javno priznavši tu transakciju i zanijekavši da je s njome imao odnose.

U  nizu objava na Twitteru, Trump je napisao da je svojem odvjetniku Michaelu Cohenu vratio 130.000 dolara koje je on dao Daniels 2016. da šuti o navodnoj noći provedenoj s Trumpom 2006.

"Novac iz kampanje ili donacije za kampanju nisu imali nikakvu ulogu u toj transakciji", napisao je Trump.

Bivši gradonačelnik New Yorka Rudy Giuliani, koji se prošli mjesec priključio Trumpovom pravnom timu, rekao je u srijedu da je Trump vratio Cohenu taj novac.

Trump je prošli mjesec novinarima u predsjedničkom zrakoplovu rekao da ne zna ništa o toj isplati niti izvoru novca.

Bijela kuća zanijekala je da je Trump ikada imao odnose s tom ženom, pravim imenom Stephanie Clifford.

Giuliani je rekao u četvrtak za Fox News da Trump nije znao pojedinosti dogovora do prije 10 dana, dodajući da je dogovor s Daniels postignut iz osobnih razloga kako bi se zaštitilo Trumpovu obitelj.

Clifford je podnijela dvije tužbe protiv Trumpa, jednu za raskid ugovora koji je potpisala u listopadu 2016. da šuti u zamjenu za 130.000 dolara, a drugi zbog klevete.

Njezin odvjetnik Michael Avenatti rekao je za MSNBC da se Trump novom izjavom izložio mogućnosti još jedne tužbe zbog klevete.

"Ovdje nije riječ o seksu... riječ je o zataškavanju", rekao je.

Ključne riječi

Komentara 1

MX
Mister X
10:19 04.05.2018.

Trump: Daniels nije bila plaćena novcem iz kampanje... Interesantno koji mali jadni malo pametni se pojavljuju na svijetskoj sceni. Pa tako bistro pomišljaju da višestruki Miljarder nema sitne siče da plati svoju zabavu u privatnom životu svojim novcem . Nego Nego ide si dozvoliti tu sramotu da ukrade novac koji mu ne pripada . A svijestan u kojoj državi insistemu živi gdeje je sloboda- kontrole ne samo do gača nego i daleko dublje se kontrola i nadzor shvaća ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije