Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na cestama

Troje mrtvih i šestero ozlijeđenih u teškim nesrećama tijekom noći

nalet na biciklisticu (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/7
11.06.2011.
u 09:07

Na A1 sudarili su se autobus i auto, u I. Gradu stradala je biciklistica, a vozači su podlegli ozljedama u nesrećama u Sisku i kod Gospića.

U Ivanić Gradu jutros oko 5.45 sati život je u naletu automobila izgubila biciklistica. Nesretna žena poginula je na mjestu događaja. Na nju je naletio Peugeot koji je i sam završio na krovu.

Crna brojka tu ne staje.

Jutros oko 04.40 sati u sisačkoj Strossmayerovoj ulici poginuo je 23-godišnji vozač. Do nesreće je došlo kada je poginuli Siščanin, upravljajući osobnim automobilom istočnom prometnom trakom ulice J. J. Strossmayera iz smjera Petrinje u smjeru centra Siska uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te je došlo do slijetanja na travnatu površinu i udarca bočnim dijelom vozila u stablo koje je srušio i prevrnuo se na krov. Vozač je uslijed zadobivenih povreda preminuo na mjestu događaja. O ovome događaju biti će proslijeđeno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Neprilagođena brzina uzrok je teške prometne nesreće koja se sinoć oko 2.50 sati dogodila u mjesto Trnovačko Novoselo nedaleko Gospića. U nesreći je poginuo 29-godišnji L.N. s područja Gospića, vozač osobnog automobila BMW njemačkih registarskih oznaka.

U automobilu su se nalazila dvojica 24-godišnjaka, također s područja Gospića. Očevidom je utvrđeno da je na putu prema gradu vozač ulaskom u desni zavoj zbog neprilagođene brzine sletio s ceste pri čemu je udario u dva HEP-ova betonska stupa.

29-godišnjak je odmah preminuo, a dvojica putnika su s lašim ozljedama prevezena u gospićku Opću bolnicu.

Četvero ozlijeđenih u sudaru s izletničkim autobusom

Autobus na putu prema Gardelandu Četiri osobe ozlijeđene su, pak, u sudaru osobnog automobila i autobusa, izvijestila je policija. Nesreća se dogodila jutros oko šest sati na 22. kilometru autoceste A1 u smjeru Karlovca. Svi ozlijeđeni bili su u automobilu i prevezeni su u karlovačku bolnicu.

Kako doznajemo, autobus je prevozio izletnike, većinom djecu, u Gardeland i nitko od putnika iz autobusa nije ozlijeđen.

HAK javlja da zbog nesreće promet teče otežano.

Ključne riječi

Komentara 13

RB
RH+BIH=moćnadržava
09:57 11.06.2011.

hebiga i za to je kriv komunizam , kada pređu s jugoauta na zapadnjački potegne i eto ti sranja .

AA
aaaaaaaaaaaa
10:26 11.06.2011.

A jos jucer bili su uvijereni da su dobri vozaci i da se takve stvari dogadjaju drugima. Laka im zemlja.

MN
MA NEMOJ!
10:35 11.06.2011.

legalizirajmo maricu, zabranimo travaricu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije