Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na cestama
Povratak na članak

Troje mrtvih i šestero ozlijeđenih u teškim nesrećama tijekom noći

Na A1 sudarili su se autobus i auto, u I. Gradu stradala je biciklistica, a vozači su podlegli ozljedama u nesrećama u Sisku i kod Gospića.

Komentari 13

MN
MA NEMOJ!
10:35 11.06.2011.

legalizirajmo maricu, zabranimo travaricu !

VL
RB
RH+BIH=moćnadržava
09:57 11.06.2011.

hebiga i za to je kriv komunizam , kada pređu s jugoauta na zapadnjački potegne i eto ti sranja .

VL
AA
aaaaaaaaaaaa
10:26 11.06.2011.

A jos jucer bili su uvijereni da su dobri vozaci i da se takve stvari dogadjaju drugima. Laka im zemlja.

VL
FI
fiberglas
10:36 11.06.2011.

A prosim lepo ...a zakaj ti golobradi sjedaju u auta vrijedna tulike kunica (ak vrede tulike kunica onda su i snažna i fest brza) pa se lepo odpelaju u diskač pa se nažlabraju žestice pa još hočeju ispasti lafovi pred pucama i ? Mameki i tateki buju sad v črne zavijeni nad belemi lesovi. Žalosno. Al ne zamerite , pak več je dosadilo svaki vikend jedne te iste. A kaj dela naša slavna policija? Pet milijonov bu kazna za klevetu i uvredu dičnega saborskog lajavca a za jurnjavu po avtobanu par hiljada. A zakaj prosim lepe?

VL
FI
fiberglas
10:38 11.06.2011.

Don´t drink and drive --- take jo.nt and fly?

VL
MN
MA NEMOJ!
10:45 11.06.2011.

lijo....imaš studije o sposobnosti vozača pod različitim utjecajima...kako alkohola...tako i droga ali najvažnija je studija sveukupne štetnosti...pa je tako alkohol najgori opijat...debelo najgori

VL
DU
Deleted user
11:08 11.06.2011.

Egoizam i bezobzirnost, svima nam je znano, vladaju već dugo hrvatskim društvom. To se jako odražava i na ponašanje u prometu. Svakodnevni izvještaji o mrtvima na našim cestama ne brinu baš nikoga. U društvu vlada moto- JA I MOJ AUTO! Nitko ne uzima obzir na pješaka, biciklistu i druge slabije učesnike u prometu! Nema tu sažaljenja! Iz automobila i prometnica izvlače se zadnje mogučnosti koje dopuštaju granice fizike. Zdrav razum ne igra tu nikakvu ulogu. Veliku krivnju za to stanje ima sama policija. Neprestanim i rigoroznim kontrolama brzine te alkohola postigla bi se tri pozitivna učinka. Kao prvo napunio bi se državni proračun (a ne džepovi korumpiranih policajaca). Kao drugo očistile bi se prometnice od kamikaza i alkoholičara za volanom pa bi tako prometnice bile sigurnije. Kao treče zaštitile bi se kamikaze i alkoholičari od sebe samih. Možda je ipak najbolje riješenje da se u Hrvatskoj ugrade sistemi koji će automatski ograničiti največu moguču brzinu kretanja, prema mjestu gdje se vozilo kreče, na 50, 80 ili 130 Km/h. Ovako kako je sada ne preostaje nam ništa drugo nego da iz dana u dan čitamo ovakve članke!

VL
RB
RH+BIH=moćnadržava
11:25 11.06.2011.

to je to s jugića u svabski auto i eto ti nesreće

VL
PO
poirot
11:43 11.06.2011.

RH+BIH=moćnadržava je napisao/la: to je to s jugića u svabski auto i eto ti nesreće ------------------------------------------------------------- Ti si oboleli yugić i tebi trebaju najači švapski lekovi koji bacaju u komu, da bi vl konačno odahnuo od tvog prolupavanja.

VL
DU
Deleted user
13:31 11.06.2011.

Koliko je ovaj vozio da se u naseljenom mjestu uspio okrenuti na krov?

VL
CB
cba
14:59 11.06.2011.

Premalo je policije na cestama, a bedaci se voze onako kako se ne vozi. Imam prilike svaki dan vidjeti nad******u retrovizoru koji ti blicaju ak se ne voziš po njihovom (90 di je ograničenje 50), uglavnom kultura naših vozaća jee prava balkanska. Pogotovo gastaerbajteri kad dođu ovdje (ne svi) onda se voze kao divljaci dok im to ne pada napamet u njemačkoj ili austriji. No opet se vraćam na ono glavno nema policije po cestama, pa bagra radi kaj hoće.

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
15:41 11.06.2011.

noćas je rogonja imao pune ruke posla. očigledno se treba početi malo više moliti!

VL
OB
-obrisani-
21:43 11.06.2011.

pas mater gine se ko na traci, svaki dan mrtvi-pa sta je to za vozace, odgoj, kulturu, dali to znaci da van izlaze skolovani mamlazi vozaci?????????????????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.