Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTANAK ZORICE FADLJEVIĆ

Tri sata pretresali dom osumnjičenog para: Policija odnijela nož na vještačenje

Obiteljska kuća bračnog para osumnjičenog za nestanak Zorice Fadljević
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/7
30.11.2019.
u 16:42

U petak poslijepodne oko 17 sati pred kuću osumnjičenog bračnog para s četiri automobila došli su krim policajci u civilu koji su obavljali pretres kuće

Već 12 dana policija intezivno istražuje misteriozni nestanak Zorice Fadljević, a istraga je dosad rezultirala uhićenjem bračnog para kojeg se "zog osnovanih sumnji" sumnjiči za ubojstvo. Jučer je obavljen novi pretres doma osumnjičenog para odakle je policija jedan nož odnijela na vještačenje.

U petak poslijepodne oko 17 sati pred kuću osumnjičenog bračnog para s četiri automobila došli su krim policajci u civilu koji su obavljali pretres kuće skoro tri sata, ovaj puta u nazočnosti odvjetnika osumnjičenih.

- Ništa nisu uradili što nisu i prvi puta, samo ovaj puta pretres je obavljen u našoj nazočnosti. Uzeli su jedan nož koji će se vještačiti. Priče kako su supružnici priznali ubojstvo, po meni su netočne, jer ja tu informaciju nemam – rekao je za 24sata jedan od odvjetnika osumnjičenog bračnog para.

Podsjetimo, nestanak je prijavio Zoricin suprug Drago koji ju je zadnji out vidio ispred bolnice u Slavonskom Brodu gdje se trebala sastati s jednom ženom. 

– Rekla mi je da je zove neka žena da se vide na desetak minuta. Izašla je iz auta i otišla se naći s njom, a ja sam vani zapalio cigaretu i pratio je pogledom. Kada je došla do ulaza u bolnicu, izašla je neka žena i razgovarale su. Kada sam shvatio da se ne vraća, otišao sam u bolnicu potražiti je. Hodao sam po odjelima, ali nitko ništa nije znao. Kako ne nosim mobitel, zamolio sam nekog mladića da nazove kuću da provjerim je li se možda javila, ali nije. Čekao sam je sve do 22 sata, nije se vratila – rekao je Drago Fadljević.

Kako smo ranije neslužbeno doznali, u vozilu osumnjičenog bračnog para istražitelji su navodno otkrili kapljice krvi, no čekaju se rezultati da bi otkrili kome pripadaju. Motiv mogućeg ubojstva još nije poznat, kao ni odgovori na pitanja zašto se Zorica sastala s okrivljenom, zašto je otišla s njom i njezinim mužem i kako su je uspjeli namamiti da sjedne s njima u auto.

Komentara 1

Avatar ivica48
ivica48
11:22 01.12.2019.

A Drago možda zna nešto više o nestanku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije