Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misteriozni nestanak

Uhićen bračni par, a nesretnu Zoricu Fadljević traži i HGSS

Obitelj nestale Zorice Fadljević
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/6
26.11.2019.
u 11:45

Kako neslužbeno doznajemo, u vozilu osumnjičenoga bračnog para istražitelji su navodno otkrili kapljice krvi, no čekaju se rezultati da bi se otkrilo kome pripadaju

Suprugu sam prošli ponedjeljak oko 17 sati dovezao pred bolnicu u Slavonski Brod. Rekla mi je da je zove neka žena da se vide na desetak minuta. Izašla je iz auta i otišla se naći s njom, a ja sam vani zapalio cigaretu i pratio je pogledom. Kada je došla do ulaza u bolnicu, izašla je neka žena i razgovarale su – opisivao je u nedjelju Drago Fadljević iz Sibinja pokraj Slavonskog Broda trenutke kada je posljednji put vidio svoju suprugu Zoricu (47).

Tema dana

– Kada sam shvatio da se ne vraća, otišao sam u bolnicu potražiti je. Hodao sam po odjelima, ali nitko ništa nije znao. Kako ne nosim mobitel, zamolio sam nekog mladića da nazove kuću da provjerim je li se možda javila, ali nije. Čekao sam je sve do 22 sata, nije se vratila – rekao je Drago Fadljević. Nestanak svoje supruge prijavio je policiji.

Misteriozni nestanak i moguće ubojstvo još su tema dana u Slavonskom Brodu. Iako nema tijela žrtve, državno odvjetništvo za ubojstvo 47-godišnje majke troje djece Zorice Fadljević sumnjiči bračni par. Sve je počelo još u ponedjeljak 18. studenog oko 17 sati u Štamparovoj ulici u Slavonskom Brodu. Nesretna Zorica tada je posljednji put viđena, a po nestanku na sebi je imala bijelo-sivu jaknu, crnu majicu, crne hlače i crne cipele. Visoka je oko 170 centimetara, ima plavu kosu i zelene oči. Istražujući njezin nestanak, policija je došla do muža (62) i žene (60) iz okolice Slavonskog Broda.

Foto: Ivica Galović/Pixsell

Iz Županijskog državnog odvjetništva priopćili su da se okrivljene supružnike osnovano sumnjiči da su zajedno došli u Slavonski Brod u kojem se okrivljenica najprije sastala sa žrtvom, a potom su obje otišle do vozila u kojem ih je čekao okrivljenik. Nakon toga uputili su se na neutvrđeno mjesto na kojem su na za sada još uvijek neutvrđen način usmrtili oštećenicu. Nakon ispitivanja sudac istrage uhićenom je paru odredio mjesec dana istražnog zatvora, i to zbog opasnosti od bijega, uništavanja dokaza ili ometanja postupka utjecajem na svjedoke ili sudionike.

– S obzirom na to da se oštećena nije vratila, a nije pronađeno ni njezino tijelo, molimo građane da, ako imaju bilo kakvu informaciju, to odmah dojave policiji ili Županijskom državnom odvjetništvu – kazala je jučer Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.
U potragu za Zoricom već dva dana intenzivno je uključena i služba HGSS-a. Policija poduzima sve da bi stavila “točku na i” u ovom misterioznom slučaju.

Isključen mobitel

Obitelj Sibinjanke je u šoku. Osim informacije da su uhićeni žena i muškarac koji su okrivljeni za ubojstvo, drugih vijesti nemaju. Kruže razne nepotvrđene priče i ne znaju više što da misle. Još uvijek očekuju da im se njihova supruga i majka vrati.

– Sto puta zvala sam majku na mobitel, ali stalno je isključen, odnosno javlja se automatska sekretarica. Moja majka bila je kao majka Tereza, svakome je htjela pomoći – kazala je Zoričina kći Maja. Kako neslužbeno doznajemo, u vozilu osumnjičenog bračnog para istražitelji su navodno otkrili kapljice krvi, no čekaju rezultate da bi otkrili kome pripadaju. Motiv mogućeg ubojstva još nije poznat, kao ni odgovori na pitanja zašto se Zorica sastala s okrivljenom, zašto je otišla s njom i njezinim mužem i kako su je uspjeli namamiti da sjedne s njima u auto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije