Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijelo nije nađeno

Policija moli građane za informacije o nestaloj Zorici Fadljević

Policija moli građane za informacije o nestaloj Zorici Fadljević
25.11.2019.
u 09:04

Obzirom da se Zorica nije vratila, a nije pronađeno ni njezino tijelo, iz policije mole građane koji imaju bilo kakvu informaciju da odmah dojave policiji ili Županijskom državnom odvjetništvu

Iz policije su se i danas oglasili vezano za slučaj prijavljenog nestanka Zorice Fadljević (47) iz Sibinja, za čije su ubojstvo u međuvremenu osumnjičeni žena (60) i muškarac (62), kojima je određen istražni zatvor.  

Nestanak Zorice Fadljević prijavljen je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj dana 19. studenoga, koja se u Slavonskom Brodu, dana 18. studenoga oko 17 sati, sastala sa nepoznatom ženskom osobom i udaljila u nepoznatom smjeru.

- Policijski službenici su odmah započeli sa mjerama traganja, te su u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom proveli određene mjere i radnje u okviru kriminalističkog istraživanja, a kojom prilikom su zbog sumnje u kazneno djelo ubojstva na štetu 47-godišnjakinje, uhitili dvije osobe (60-godišnjakinju i 62-godišnjaka). Osumnjičeni su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te potom mjerodavnom Državnom odvjetništvu na daljnje postupanje – navodi se u priopćenju koje potpisuje glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

U subotu, 23. studenoga sudac istrage Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor, te su policijski službenici 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka predali u zatvor u Požegi

Obzirom da se Zorica nije vratila, a nije pronađeno ni njezino tijelo, iz policije mole građane koji imaju bilo kakvu informaciju da odmah dojave policiji ili Županijskom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije