Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BATINE

Trener jedriličara glavom u glavu udario dječaka

nasilje-novi
Arhivska fotografija
01.03.2010.
u 11:30

Nikola B. (20), trener jedriličarskog kluba Labud, ozlijedio je u nedjelju 11-godišnjaka jer mu je slučajno loptom razbio prozor na prostoriji kluba.

Nikola B. (20), trener jedriličarskog kluba Labud, ozlijedio je u nedjelju 11-godišnjaka jer mu je slučajno loptom razbio prozor na prostoriji kluba. Incident se dogodio u uvali Baluni u Splitu nakon što su djeca završila s treningom.

Igrali su graničar kada je 11-godišnjak, umjesto nekoga iz suparničke ekipe, loptom pogodio prozor i razbio staklo. Trener se obrušio na njega, udario ga nekoliko puta glavom u glavu i pitao ga zašto je to učinio.

Dječak se rasplakao, a liječničku je pomoć potražio na Hitnom kirurškom prijamu KBC-a Split. Utvrđeno je da je zadobio lakše ozljede, udarac u glavu i hematom iznad lijevog oka. Dječak je pušten na kućnu njegu, a trener je priveden na kriminalističku obradu nakon koje je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog nanošenja tjelesnih ozljeda.

Komentara 10

OB
-obrisani-
13:33 02.03.2010.

ko!!

OB
-obrisani-
11:51 01.03.2010.

nikola može biti trener samo uličnih huligana....

VZ
veki_zg
17:43 01.03.2010.

trebao bi izgubit licencu trenera (ako je uopce ima) zbog nesportskog ponasanja! (kao i 99% cobana iz dinama koji svaki vikend pijancevaju po cajkama i nazivaju se sportasima)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije