Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća pa incident

Traži ih policija: Pobjegli iz bolnice nakon sudara i vrijeđanja liječnika

sudar (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/8
01.02.2011.
u 19:03

Zbog vozila na cesti autobusi ZET-a neko vrijeme nisu mogu prometovati, a prevrnuti automobil iz dvorišta je izvlačila dizalica.

Na Čučerskoj cesti u Zagrebu oko 18.17 sati sudarila su se dva osobna automobila, a u nesreći koja se dogodila kod kućnog broja 336 dvije su osobe ozlijeđene.

Riječ je o dvojici muškaraca koji su se Fordom zabili u Mini Cooper ispred sebe nakon čega su završili na krovu u dvorištu obiteljske kuće. Vozačica Coopera nije ozlijeđena, javlja 24 sata.

Zbog vozila na cesti autobusi ZET-a neko vrijeme nisu mogu prometovati, a prevrnuti automobil iz dvorišta obiteljske kuće izvlačila je dizalica.

U isto vrijeme hitna pomoć odvezla je dvojac iz Forda prema KBC Zagreb. Nakon toga, prvo su izvrijeđali medicinsko osoblje, a onda, prije dolaska policije i pobjegli.

Njihov identitet se utvrđuje i policija traga za njima.

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:26 01.02.2011.

Na Čučerskoj cesti u Zagrebu oko 18.17 sati sudarila su se dva osobna automobila, javlja zagrebačka policija. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dva osobna automobila ~ znaci nije bilo bmw-aca ili audija... najobicniji automobili nadam se da nitko nije teze ozlijedjen

CI
cici14
08:05 02.02.2011.

He he Tak to ide na bregu. Nadudaš se tuduma i daš gas niz breg, pa nek si misli ko je na cesti. Vozi Miško! Užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije