Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratni zločin

Tomislavu Merčepu još dva mjeseca pritvora

tomislav merčep
Žarko Bašić/PIXSELL
10.01.2011.
u 12:51

Od uhićenja prije mjesec dana Merčep je u Bolnici za osobe lišene slobode jer je teško bolestan.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Aristarh
Aristarh
14:44 10.01.2011.

Junačino domovinskog rata Merčepe, hvala ti na svemu što si učinio u obrani lijepe naše od velikosrpske gamadi. Nema rata bez zločina pogotovo kad su ti protivnici okorjeli zločinci. Tito i njegova zaostala komunistička kopilad (svaka čast poštenim antifašistima) su 100 puta veči zločinci od tebe svakako i ni malo se ne stide zbog toga. Umrijet ćeš u svojoj domovini i pamtit ćemo te kao junaka. Imao si se zašto i roditi hrvatski sokole!

MR
mravac
15:10 10.01.2011.

Sokol je ljepa ptica A Pinokio će uvijek ostati Pinokio iz popravnog doma.!

Avatar Rubirosa
Rubirosa
13:47 10.01.2011.

Bas sam se pitao gde je Pinokio?! :D...jede li i on cokoladice....ako i jede ne pomaze...kosturi ispadaju sa svih strana...a kamarati ga polagano truju...nema van iz bolnice Pinko samo sa nogama napred....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije