Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratni zločin
Povratak na članak

Tomislavu Merčepu još dva mjeseca pritvora

Od uhićenja prije mjesec dana Merčep je u Bolnici za osobe lišene slobode jer je teško bolestan.

Komentari 9

DU
Deleted user
21:08 03.03.2011.

Čisto zlo na fotografiji.

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
14:44 10.01.2011.

Junačino domovinskog rata Merčepe, hvala ti na svemu što si učinio u obrani lijepe naše od velikosrpske gamadi. Nema rata bez zločina pogotovo kad su ti protivnici okorjeli zločinci. Tito i njegova zaostala komunistička kopilad (svaka čast poštenim antifašistima) su 100 puta veči zločinci od tebe svakako i ni malo se ne stide zbog toga. Umrijet ćeš u svojoj domovini i pamtit ćemo te kao junaka. Imao si se zašto i roditi hrvatski sokole!

VL
MR
mravac
15:10 10.01.2011.

Sokol je ljepa ptica A Pinokio će uvijek ostati Pinokio iz popravnog doma.!

VL
Avatar Rubirosa
Rubirosa
13:47 10.01.2011.

Bas sam se pitao gde je Pinokio?! :D...jede li i on cokoladice....ako i jede ne pomaze...kosturi ispadaju sa svih strana...a kamarati ga polagano truju...nema van iz bolnice Pinko samo sa nogama napred....

VL
MR
mrvecdam
18:14 10.01.2011.

sotona obolila,a kako je roditeljima one djevojke hrvatice koju je ubio iako je bila dragovoljka.takvi smradovi se lijece na drugi nacin,na onaj koji zasluzuju

VL
Avatar HRB
HRB
21:30 10.01.2011.

Akcija ljeto \'95 Ratno ljeto devedeset pete akcije su vojne poduzete. Hrvatska je vojska na Dinari, za Dom sveti gine i krvari. Bihać gori od srpskih granata, narod gladan, izmučen od rata. Unproforci gledaju sa strane, narod nema oružja nit\'\' hrane. Ako Bihać osvoje četnici, sve će poklat zloglasni krvnici. Hrvatska bi bila ugrožena, a velika Srbija spojena. Vrhovnik je mudro postupio, povijesnu odluku donio s BH-vladom potraži zaštitu, potpisuju sporazum u Splitu. Hrvatska je u Bosni legalno s HVO-om napreduju stalno. Muslimani da su prije htjeli, ne bi Srbi Bosnu zauzeli. Tu Hrvatska u pomoć priskače, zaustavi četničke koljače. Bosnu brane hrvatski sinovi, Srebrenica da se ne ponovi. Nisam pjesmu htio pisat\' prije, da se vojna tajna ne otkrije. Knjigu mi je Gotovina dao slavni vitez što je napisao. General je Ante Gotovina zapovjednik Dinarskih planina. HV slavnu i HVO vodi od četnika da nas oslobodi. Hrvatske su jedinice vojne, pukovnije i udarne bojne, gospodari Dinarskoga spleta puni volje snage i poleta. Na Dinari hrvatski vojnici, od Cetine gledaju četnici. Prije kuće palili su naše, a sad sami sebe protjeraše. Gotovina vojsku rasporedi, novi napad na četnike slijedi. Vojsku vode preko Staretine, na vrhove Šatora planine. Hrvatska se vojska učvrstila, Glamoču se s leđa približila, na redu je Bosansko Grahovo i Strmica mjesto Duićevo. U Grahovu Srbi srbovaše sve Hrvate davno protjeraše. Državu su u državi htjeli, nagradu su pravu doživjeli. Vodi \"Pume\" general Korade, sve Zagorce i vitezove mlade. Uz njih kreće i Četvrta splitska, proslavljena brigada gardijska. General je Krstičević dični zapovjednik hrabri i čelični. Još \"Pauci\" generala slavnog Matijaša borca legendarnog. Udariše hrvatske bitnice, raketama tuku nemilice. Grahovo su brzo osvojili, sve puteve Kninu zatvorili. Rascijepiše srpske tvorevine, \"Republiku Srpsku\" od \"Krajine\". Pobjeda je vojske i časnika, na redu je Oluja velika. Vitezovi po Grahovu šeću, dan se čeka kada na Knin kreću. Hrvatska se na Drini brani, gdje se legu orli i gavrani. Za Glamoč se teške borbe vode, od četnika da grad oslobode. Romić vodi gardijsku s planina, iz Glamoča goni dušmanina. Filipović, general čuveni, zbor gardijski vodi suvremeni. Kad HVO gange zapjevaše, strah u kosti četniku zadaše. Šezdeseta gardijska u stroju, Davor Dodig pukovnik u boju. Pukovnik je Mandić na sve strane diverzante vodi odabrane. Svaki vitez spreman umrijeti, zato bježi okupator kleti. Sve Hrvatske jedinice naše, za slobodu velik prilog daše. Sada Glamoč živi u slobodi i HVO neka brigu vodi. Branitelji domovine naše mnogi od njih za dom život daše. Sve junake valja poštovati, poginule vječno spominjati. Štujem našeg slavnoga vojnika, sve časnike, štujem Vrhovnika.

VL
Avatar broz
broz
12:59 11.01.2011.

Može nam biti samo žao što ih nije i više potamanio,mislim na četnike naravno.

VL
JA
javno
13:57 11.01.2011.

E U ropa 2032 gospodnja godina ,,,,,savezna HRVATSKA ( pet slobodnih REGIJA ) ima trenutacno 2 345551 stanovnika sa jakom tendencijom u stalnom opadanju. Izvorno stanovnistvo hrvati po kojima ta hrvatska ima ime cine nekih 49 posto stanovnistva. Da bi se stabilizirala postojeca brojka stanovnistva cine se veliki napori za nove uvoze ljudstva iz arapskih i azijatskih podrucja. to domace musko stanovnistvo boluje od neizljecive bolesti POTENCIJE a zensko od neplodnosti (koja se uzrokuje velikom sekiracijom za zaradu novca) za napomenuti je da se malo nakon stapljanja hrvatske u E U ropu ogroman dio pucanstva raselio sirom UNIJE u potragu za eurima!

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
15:46 10.01.2011.

RATNICI SVJETLA! Kada vidiš kamen na kojemu piše da je ratnik pao i nema ga više, nemoj samo proći k\'o da ne postoji tu su hrabro pali prijatelji moji. Slušaj kako grmi, kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni.ravljeni. Za njih se pomoli, nek\' mi braća znaju heroji se nikad ne zaboravljaju. Branili su zemlju, i rame uz rame k\'o ratnici svjetla stali protiv tame. Zato zora sviće, zato dan se budi, hvala im na svemu, slobodni smo ljudi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.