Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAŽEN JELENIĆ

Novo otkriće: I glavni državni odvjetnik je mason?

Igor Soban/PIXSELL
18.02.2020.
u 09:09

Nacional tvrdi kako ova informacija Dražena Jelenića stavlja u kompromitirajući položaj s obzirom na posao koji obavlja

Politički tjednik Nacional javlja kako je došao u posjed opsežne interne dokumentacije koja otkriva značajan nepoznati detalj iz životopisa glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića, a koji budi iznimno ozbiljnu sumnju da bi se on zbog te svoje tajne mogao nalaziti u sukobu interesa dok obavlja svoj posao. 

Nacional navodi kako je i Vuk Radić, jedan od osumnjičenih iznuđivača Nikice Gabrića koji se nedavno našao u fokusu javnosti, osobno prisustvovao Jelenićevoj inicijaciji.

O ovoj informaciji glavni državni odvjetnik još se nije očitovao.


 

Ključne riječi

Komentara 80

DU
Deleted user
09:17 18.02.2020.

Ako je stvarno istina, g. Glavni Državni odvjetnik treba odmah dati ostavku. Iz moralnih razloga

CR
creedence1954
09:54 18.02.2020.

"Narod koji izabere korumpirane prevarante, lopove i izdajnike nije žrtva, već je suučesnik." - George Orwell.

ČE
četvrti
09:25 18.02.2020.

Prema Gabrićevim riječima masoni su uredno registrirani po zakonima RH pa ne bi smio biti problem saznati tko je član. Dakako, i Jelenić i svaki drugi državni dužnosnik treba dati ostavku. Ne smije biti tajnih društava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije