Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Thompsona ne uzbuđuju protivnici, spreman je za Arenu

07.12.2008.
u 13:15

Pjevačev menadžer Zdravko Barišić kaže da Thompson još nije čuo za protukoncert u Pazinu.
- Poznato je da Thompson ima protivnike, ali ako ga jedna četvrtina Hrvatske voli, onda nas ne uzbuđuje nekoliko stotina onih koji su protiv. U samo godinu i pol na turneji "Bilo jednom u Hrvatskoj" na 92 koncerta Thompson je privukao oko 920.000 gledatelja. I to je ona prava podrška koja nas zanima. Mi poštujemo pravo i na drugačije mišljenje. Obožavateljima u Istri poručujemo da ćemo u Boćarskom domu u Pazinu održati i treći koncert. Za prvi koncert 20. prosinca prodano je 2000 ulaznica, za drugi 21. prosinca kupljeno je već 1500 ulaznica. Kada i taj koncert rasprodamo, najavljujemo koncert 22. prosinca u Pazinu - kazao je Barišić te ponovio kako je na vrijeme poslana i ponuda za Thompsonov koncert u Areni iduće godine.

- Mi smo fleksibilni, kad god nam se odobri u razdoblju od svibnja do jeseni iduće godine, Thompson je spreman za Arenu - istaknuo je menadžer.

'Thompsone, ne ljuti se' uoči koncerta u Pazinu
Thompsonov koncert u Istri i dalje intrigira javnost. Nakon izgubljenog sudskog spora s gradom, potom nekih anonimnih prijetnji o dizanju u zrak pulske arene, čini se da će Thompsonu prije koncerta u Pazinu biti priređen i jedan bizarniji koncert.

Thompson izgubio sudski spor, pulska Arena pod zaštitom!

Naime, na Facebooku se okupila skupina riječkih i istarskih studenata koja u Pazinu 19. prosinca organizira "svoj Thompsonov koncert".

U Boćarskoj dvorani Thompson treba nastupiti 20. i 21. prosinca, a dan ranije će u istoj dvorani nastupiti pulska grupa KUD Idijoti i rovinjski bend Titos boys. Za sada anonimni organizatori navode da će koncert biti obogaćen raznim društvenim igrama na koje su pozvani Šajeta i riječke Bele udovice.

Pripremaju performans "Rušenje makete Arene petardama", društvene igre "Thompsone, ne ljuti se", "Zabijanje mača u srcu Istre" te "Utrku na 100 metara s preprekama od partizana".

Čini se da će s koncertom i protukoncertom za desetak dana u Pazinu biti burno i zabavno. Thompson u Istri već je dulje vrijeme pravi slučaj, a obožavatelji ovog pjevača već su navalili na ulaznice koje stoje 80 kuna. Za prvi koncert Boćarska dvorana je rasprodana. Prodano je 2000 ulaznica, a i drugi koncert, 21. prosinca gotovo je rasprodan.


Thompson u virtualnom ratu

Na Facebooku se vodi pravi virtualni rat za ili protiv Thompsonova koncerta u Pazinu. "Ne Thompsonu u Istri, pogotovo u srcu" (misli se na srce Istre, Pazin) naziv je stranice koja kaže da okuplja oko 850 članova. Ova skupina facebookovaca poziva 13.prosinca na prosvjed protiv Thompsonova koncerta i to u Zagrebu ispred Muzeja suvremene umjetnosti i obrta, na Trgu Maršala Tita. No i Thompsonovi su se simpatizeri organizirali. Facebook okuplja oko 700 članova onih koji žele Thompsonov koncert. Neki pozivaju i na peticiju putem SMS-a kao podršku njegovu koncertu u Istri. (vb)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije