Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalio roditeljima

Terorist ubijen u Cambrilsu ostavio oproštajnu poruku: 'Molim za oprost...'

Majka Said Aalla
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.08.2017.
u 13:05

"Molim za oprost ljude koje bih mogao povrijediti ovih dana", napisao je 18-godišnji terorist prije smrti.

Terorist Said Aalla u oproštajnoj poruci ostavljenoj uz krevet molio je za oprost ljude koje će povrijediti napadom, piše Mirror

Said Aalla, 18-godišnjak, ostavio je pismo za roditelje uza svoj krevet i zahvalio im na svemu što su mu pružili.

Aalla su ubili policajci u ljetovalištu Cambrils nedugo nakon što je njegov suradnik Younes Abouyaaqoub na šetalištu Las Ramblas u Barceloni kombijem ubio 13 ljudi. 

Majka Said Aalla
1/11

Njegovo rukom pisano pismo objavile su španjolske novine El Mundo.

Pronađeno je tijekom pretrage njegove kuće u Ripollu. "Molim za oprost ljude koje bih mogao povrijediti ovih dana. Velika hvala za sve što ste mi dali", pisalo je u poruci. 

Komentara 42

PR
prajdali100
13:38 21.08.2017.

Interesantno u Poljskoj, Slovackoj ili Mađarskoj nema ovih pojava ! Mora da su zbog toga reakcionarni i nazadni.A Baba hoce da im odreze obveznu kvotu " intelektualaca". Ne dajte se.

HE
hr.eu
13:50 21.08.2017.

Što uopće ove umotane babe i njihova djeca rade u kršćanskoj Španjolskoj? Dok se znalo tko je Španjolac u španjolskoj nitko nije ubijao nevine ljude na cesti u ime alaha, evo ga sad, "multikulti" integracija u punom zamahu, svaka čast,, samoubojstvo Europe.

AL
Alkana
13:11 21.08.2017.

Ne vjerujem da je to istina. Pismo je krivotvorina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije