Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENA MU OPTUŽNICA

Terete ga za 11 krađa, krivotvorenje isprava, bijeg policiji, zabijanje u policijsko vozilo....

Obijena brava
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/2
19.04.2024.
u 09:28

Osim toga optužen je i da je 1. studenog 2023., vozilom, na koje je postavio nepripadajuće registarske oznake, bježao policajcima između Pule i Žminja pri čemu je vozio trakom namijenjenom za promet u suprotnom smjeru. Time je, kaže tužiteljstvo, ugrozio druge sudionike u prometu.

Mladić (29) optužen je za više krađa, protiv njega je optužnicu podigao ODO u Pazinu, a optužnicu je potvrdio Općinski sud u Pazinu. Teretilo ga se za 11 krađa koje je od 25. lipnja 2023. do 4. prosinca 2023. počinio na području Bala, Pazina, Umaga i Tara. Provaljivao je u  zatvorene kuće, ostave i kampere  i otuđivao alate, elektroničke uređaje, bicikle i razne kućanske predmete. Ukupna šteta je 9.665 eura.

Osim toga optužen je i da je  1. studenog 2023., vozilom, na koje je postavio nepripadajuće registarske oznake, bježao  policajcima između Pule i Žminja pri čemu je vozio trakom namijenjenom za promet u suprotnom smjeru. Time je, kaže tužiteljstvo, ugrozio druge sudionike u prometu.

Usput je vozilom udario i oštetio policijsko vozilo, pa je zbog toga na koncu optužen za krivotvorenje isprave, prisilu prema službenoj osobi oštećenje tuđe stvari te dovođenje u opasnost. Mladića se tereti da 14. prosinca 2023. u kući u kojoj stanuje na području Pazina držao ručnu bombu pa je optužen za nedozvoljeno držanje oružja. Produljen mu je istražni zatvor u kojem je zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Iranska nuklearna postrojenja nisu oštećena nakon izraelskog napada

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije