Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevezen u splitsku bolnicu

Policija ga zaustavila zbog sumnje u drogu, on bježao preko ceste i naletio na vozilo

Split: U prometnoj nesreći jedan automobil završio na boku
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
18.04.2024.
u 12:44

Odveden je u bolnicu na pružanje liječničke pomoći, utvrđene su mu teške tjelesne ozljede te je zadržan na bolničkom liječenju.

U Velebitskoj ulici u Splitu policijski službenici sinoć oko 20 sati  zaustavili su muškarcu za kojeg je postojala sumnja da posjeduje drogu i zatražili na uvid osobnu iskaznicu. Tijekom postupanja, muškarac je pokušao pobjeći, te je trčeći neoprezno stupio na kolnik Velebitske ulice gdje ga je oborilo vozilo. Odveden je u bolnicu na pružanje liječničke pomoći, utvrđene su mu teške tjelesne ozljede te je zadržan na bolničkom liječenju.
 
Naknadno je utvrđeno kako je spomenuti posjedovao 11,5 grama marihuane i 8,1 gram droge speed. Na mjestu prometne nesreće obavljen je očevid. Obzirom na postojanje sumnje da je ostvario obilježja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporaba droga i Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv njega će biti iniciran prekršajni postupak.

VEZANI ČLANCI: 

FOTO Pernarov stožer je u pečenjarnici: Ava Karabatić pozirala s cvijećem, jede se janjetina

Split: U prometnoj nesreći jedan automobil završio na boku
1/16
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije