Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve spremno

Svi iščekuju početak pregovora Rusije i Ukrajine: Objavljena fotografija prostorije gdje će se sve odvijati

pregovori soba
Foto: Belarus MFA/Twitter
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
28.02.2022.
u 08:27

Ukrajina je pristala pokrenuti mirovne pregovore s Rusijom u nedjelju, čak i dok su bitke bjesnile u ključnim gradovima, a ruski predsjednik Vladimir Putin podigao je spremnost nuklearnih snaga.

Mirovni pregovori između izaslanstava kijevske i moskovske vlade oko ruske invazije na Ukrajinu trebali bi započeti danas ujutro.

Ministarstvo vanjskih poslova Bjelorusije objavilo je fotografiju sobe u kojoj će se održati pregovori Ukrajine i Rusije. 

"U Bjelorusiji je sve spremno za rusko-ukrajinske pregovore. Čekamo delegacije da stignu", objavilo je bjelorusko ministarstvo.

Pregovori su trebali početi u nedjelju, no TASS je citirao anonimni izvor koji kaže da su razlog odgode logistički problemi za ukrajinsko izaslanstvo. Rusko izaslanstvo već je napustilo bjeloruski glavni grad Minsk i otputovalo na ukrajinsko-bjelorusku granicu, u blizini rijeke Pripjat, gdje bi, prema izvješćima, trebao biti održan sastanak.

Ukrajina je pristala pokrenuti mirovne pregovore s Rusijom u nedjelju, čak i dok su bitke bjesnile u ključnim gradovima, a ruski predsjednik Vladimir Putin podigao spremnost nuklearnih snaga.

"Ne vjerujem u rezultate ovog sastanka, ali pokušajmo", rekao je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski.

Više o ruskoj invaziji na Ukrajinu čitajte OVDJE

Video: Zračni napad na Zaporožje

Komentara 7

Avatar uputnik
uputnik
08:30 28.02.2022.

Putler se ne usudi pomaknuti iz fürerbunkera.

DR
DrugZoka
09:07 28.02.2022.

A kad mu je šef obavještajaca rekao da ne ide u avanturu onda ga je pred svima osramotio i natjerao da podrži agresiju. Sad se vjerovatno kaje zbog toga ali kasno je

MG
milerazbojnik@gmail.com
11:21 28.02.2022.

ja kod njih u pregovorima tam nebih niti kap vode popio jer su ijedni i drugi isti i kraj priče rajše bih se gladan i žedan vratio u ukrajinu nakon sveg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije